İbrahim Hocam herkesi fotografta tanıtmışsın ama MUHİTTİN kardeşimizin motorunu tanıtıp kendini tanıtmamışsın hayrola ?İş başa düştü şu foto yükleme işini benim de öğrenmem gerek,yor:cherry:
ohhhhhhhhhhh her zaman olmaz hocam bu sefer olursa sen de katılacaksın dağda motor kullanmaya :queen:hatta, c.tesi gidelim hemen, kameraları da hazırlayın.........
bu iş iddaya biniyor galiba baksanıza kameralar felan yalnız muhittin abim bu işin ehli
sebahattin hocam aynen öyle oldu. tulumoğlu cruiser motosikleti dağlara vurdu, ancak keçilerin çıkabileceği yerlerden çıktı fakat onu durduran ormanın çektiği tel örgüler oldu.İnişi çıkışından daha büyük ustalıkla tamamladı muhittin kardeşimiz.
İbrahim Hocam herkesi fotografta tanıtmışsın ama MUHİTTİN kardeşimizin motorunu tanıtıp kendini tanıtmamışsın hayrola ?İş başa düştü şu foto yükleme işini benim de öğrenmem gerek,yor:cherry:
Evet hasan beyin yeni motoru hayırlı olsun ikramına da teşekkürler. Bu vesileyle sizi dağlara götürmüş. Her ne kadar yanınızda olamasakta resimlerle ziyadesiyle doyduk.:queen:
Aktivitenin ayrıntıları zaman geçtikçe dökülüyor sayfaya.
Ben zaten tahmin etmiştim.
Havran motor dostlarının asi çocuğu Muhittin bu organizasyonda da hiç kimsenin yapamadığı bişeyi yapmıştır.
Bunlarda çekemedikleri yada aynısını yapamadıkları için bunu söylememişlerdir. diye düşünmüştüm.
Bak Hüseyin hemen yumurtlamış. "Muhittin Dağa Tırmandı" demiş.
Allah bilir motosikletiyle tırmanmıştır. Muhittin abim yine ileri sürüş teknikleriyle çamurcu motorların yapamadığı haraketi Çapırla aynen yapmıştır.
Yanılıyormuyum? Yanlış anlamadıysam eğer.:bounce:
Hadi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, Neşeniz bol olsun Havran Dostları hep böyle kalın:rendeer:
evet cumartesi gezi yapamadık fakat sen pazar günü havrana gelince sana nasıl 250 gv kullanlır gösterdim demi 250 gv nin pasın aldık :cat:arkadaşımız onun hakkını veremiyor motor nasıl kullanılırmış hocamada bir gün göstreceğim :queen:ya muharrem beyi duymadınız galiba gezi var mı demiş muharrem bey arkanızdayımgezi istiyoruz...
birleştirmeyin kardeşim şu mesajları kafamız karışıyor.
oooo işler iyice kızışmaya başladı ben gelmeden bişey yapmayın sakın haaa