(Havran Motor Dostları) Yolumuz dağlara düştü.

bena iki hafta müsade aranızda olamıyıcam cüki dügün telaşesi var ama kasımın 2. haftası beraberiz saygılar efendim:mrgreen::cat:

İbrahim Hocam herkesi fotografta tanıtmışsın ama MUHİTTİN kardeşimizin motorunu tanıtıp kendini tanıtmamışsın hayrola ?İş başa düştü şu foto yükleme işini benim de öğrenmem gerek,yor:cherry:

İbrahim Hocam herkesi fotografta tanıtmışsın ama MUHİTTİN kardeşimizin motorunu tanıtıp kendini tanıtmamışsın hayrola ?İş başa düştü şu foto yükleme işini benim de öğrenmem gerek,yor:cherry:

tulumoğlu'nu dünya tanıyor, benim tanıtmama ne gerek var.

Becerebildim mi bilmiyorum.Evet küçük oldu ama oldu

BUNLARDA DİĞERLERİ
.th.jpg[/IMG][/URL]

Son düzenleme:
hatta, c.tesi gidelim hemen, kameraları da hazırlayın.........
ohhhhhhhhhhh her zaman olmaz hocam bu sefer olursa sen de katılacaksın dağda motor kullanmaya :queen:

bu iş iddaya biniyor galiba baksanıza kameralar felan yalnız muhittin abim bu işin ehli

evet muharrem bu sefer benim sartım var öyle hep seyirci olmaz bazı arkadaşlarda katılırsa okey:cat:

sebahattin hocam aynen öyle oldu. tulumoğlu cruiser motosikleti dağlara vurdu, ancak keçilerin çıkabileceği yerlerden çıktı fakat onu durduran ormanın çektiği tel örgüler oldu.İnişi çıkışından daha büyük ustalıkla tamamladı muhittin kardeşimiz.

evet sağ ol hocam tel örgü nerden cıktı ya o olmasaydı eybek dağının aşardımmmmmmmmmmmmm :queen:tel örgüyü görünce yol bitti:

evet hocam ya ben hiç yokum kıskanıyorlarmı acaba bazı arkadaşlar:queen:

Son düzenleme:
Evet hasan beyin yeni motoru hayırlı olsun ikramına da teşekkürler. Bu vesileyle sizi dağlara götürmüş. Her ne kadar yanınızda olamasakta resimlerle ziyadesiyle doyduk.:queen:

Aktivitenin ayrıntıları zaman geçtikçe dökülüyor sayfaya.
Ben zaten tahmin etmiştim.
Havran motor dostlarının asi çocuğu Muhittin bu organizasyonda da hiç kimsenin yapamadığı bişeyi yapmıştır.
Bunlarda çekemedikleri yada aynısını yapamadıkları için bunu söylememişlerdir. diye düşünmüştüm.

Bak Hüseyin hemen yumurtlamış. "Muhittin Dağa Tırmandı" demiş.
Allah bilir motosikletiyle tırmanmıştır. Muhittin abim yine ileri sürüş teknikleriyle çamurcu motorların yapamadığı haraketi Çapırla aynen yapmıştır.
Yanılıyormuyum? Yanlış anlamadıysam eğer.:bounce:

Hadi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, Neşeniz bol olsun Havran Dostları hep böyle kalın:):rendeer:

evet hocam bizi iyi tanıyorsun aynen dediğin gibi yaptım:cat: dağlarda bir gösteri yaptım arkadaşlara hocam ben çamurcu motorumu alsam acaba ne dersin o zaman tüm dağlar benim bizim motorlar alcak kalıyor biraz zorluyor beni

ya muharrem beyi duymadınız galiba gezi var mı demiş muharrem bey arkanızdayım:) gezi istiyoruz...
evet cumartesi gezi yapamadık fakat sen pazar günü havrana gelince sana nasıl 250 gv kullanlır gösterdim demi 250 gv nin pasın aldık :cat:arkadaşımız onun hakkını veremiyor motor nasıl kullanılırmış hocamada bir gün göstreceğim :queen:
laf aramızda gurubumuzda ahmet abinin motorundan sonra en hızlısı hocam gv si :cat:

birleştirmeyin kardeşim şu mesajları kafamız karışıyor.

niye karışıyor yazılanlara cevap veriyoruz
hocam sen de artık şu yeni motorunla fotorafını göster eskisini sil fotorafın yoksa ben cekerim:queen:

Son düzenleme:
oooo işler iyice kızışmaya başladı ben gelmeden bişey yapmayın sakın haaa

29 ekim öğleden sonra bayrakları kapıp bi yerlere gidiyor muyuz?

Hocam akşam Havran da fener alayı olmuyormu? Çıkın arkasında şöle meydan gurup, motosiklet görsün.:cat:
Bayraklarıda takın motorlara.
Slogan da "Haydi Cumhuriyet Sürüşü" olsun yapın organizeyi.
Çanakkale de her bayram da yapılır. Çok kalabalık oluyor ben katılamıyorum.
Tabi biraz düzenli olması lazım.
Trafik motorlularıda eşlik ediyor. Hep maçlardan sonra konvoy yapılmaz ya!
Hem bu günün anlamı daha büyük.:bounce:

merhaba arkadaslar.bayraminiz mubarek olsun.bugun londra savas muzesinde cektigim fotolari sizlerle de paylasmak istedim. Sebahattin hocam ve Erdal ile geldigimizde yedigimiz koftelerin tadini hala unutamadim.tekrar tesekkurler.
pict0026fm3.jpg
pict0027vu3.jpg
pict0028wt8.jpg
pict0029kz5.jpg
pict0030md5.jpg
pict0031wl9.jpg

Son düzenleme:
bu lawrence haininin araplarları osmanlıya karşlı kışırtıcılık yaptığını da hatırlatalım bu arada..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar