(Havran Motor Dostları) Yolumuz dağlara düştü.

19/10/2008 günü Havran Motor Dostları olarak, Hasan Kurum arkadaşımızın yeni aldığı Honda 250 Twister'i hayırlamak amacıyla , biraz da kış bastırmadan çam kokusuyla ciğerleri doldurmanın cazibesiyle pazar öğleden sonra Havran-Edremit-Yenice güzergahından dağlara doğru teker çevirdik.

tulumoğlu motosikletlere gözle son kontrolu yaparken;

depolar fullendi, bekleyin bizi dağlar!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img355.imageshack.us/img355/7605/s6300302xe3.jpg

Bayrak inmez, Vatan bölünmez!

tulumoğlu iş başında.

sohbetler koyulaşıyor....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img355.imageshack.us/img355/770/s6300315ci0.jpg

çaylar sabırsızlıkla bekleniyor.........

çaylar içilirken; günün yorgunluğu bir yandan kendini hissettirmekte ve dönüş yolu ile ilgili planlar akıllarda şekillenmekte...

Son düzenleme:
Hasan Arkadaşımıza ve emeği geçenlere teşekkürler.:rendeer:Güneşli bir ekim günü dağlarda dostlarla motor sürmenin,yemenin-içmenin ,sohbetlerin zevkini çıkardık.:mrgreen:
Muhittin Kardeşimizde dağda vahşi batının beyefendisi gibi oldu ama kendisine de fötr yakıştı:cat:Turing motoruyla kros yaparak enerjisini boşalttı,Rahatladı.

evet o görüntüler elimizde yok ama, nadir abi ile muhittin kardeşmizin dağlara vurup motorlarını sınadıkları anlar hafızalarımızdan uzun süre silinmeyecek.

evet güzel bir geziydi herkese teşekür ederim hasan abi bu arada motosikletin hayırlı uguırlu olsun allah kaza bela göstermesin

her ne kadar sonuna denk gelsekte sizlere edremitten havrana katılsakta sizin gibi değerli ve güzel insanların mekanında sıcak bir çay içmenin gururu içerisideyiz. siz değerli motor dostları abilerime şimdiden çok teşekkür ederim. hasan abi motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin inşallah...

ilkokul 2,3 ve 4. sınıfları Havranda okudum. Peder bey Havran Kaymakamıydı. Kanaat lokantasının yanında lojmanımız vardı. ne güzel çocukluk günleri geçti oküçük şirin ilçede. hey gidi günler hey....

ilkokul 2,3 ve 4. sınıfları Havranda okudum. Peder bey Havran Kaymakamıydı. Kanaat lokantasının yanında lojmanımız vardı. ne güzel çocukluk günleri geçti oküçük şirin ilçede. hey gidi günler hey....

kaymakamlık lojmanı halen orada, yolun düşerse yine havran'ımıza bekleriz. Belki de tanışık çıkarız.

Havran Mt her zaman olduğu gibi yine hayran bıraktı bizleri. Bizimde kulaklarımız çınladı mı ne:queen: Geziniz çok keyifli olmuştur. Buna adım gibi eminim. En kısa sürede buluşmak üzere sevgiler, saygılar. Herkese bol bol selamlar:rendeer:

babanın ismi neydi belki tanırım bende lojmanın karşısında leplebicilik yapıyodum sinemanın yanında ismim muharrem

Hasan Arkadaşımıza ve emeği geçenlere teşekkürler.:rendeer:Güneşli bir ekim günü dağlarda dostlarla motor sürmenin,yemenin-içmenin ,sohbetlerin zevkini çıkardık.:mrgreen:
Muhittin Kardeşimizde dağda vahşi batının beyefendisi gibi oldu ama kendisine de fötr yakıştı:cat:Turing motoruyla kros yaparak enerjisini boşalttı,Rahatladı.

evet hocammmmmm güzel bir gezi oldu kurtlarımızı döktük.senden öğrendim bazı motor sürüşlerini becerebilmişim mi? ibrahim hocamı da bir kursa tabi tutda o da bana eşlik etsin aradaaaaaaaaaaaaaa::queen::cat:

evet o görüntüler elimizde yok ama, nadir abi ile muhittin kardeşmizin dağlara vurup motorlarını sınadıkları anlar hafızalarımızdan uzun süre silinmeyecek.

evetttttttttttttttt hocammmmmmmmm senide beklerdim ya hu dağlarda hep seyircimi olcaksınnnnnnnnnnnn :cat:

her ne kadar sonuna denk gelsekte sizlere edremitten havrana katılsakta sizin gibi değerli ve güzel insanların mekanında sıcak bir çay içmenin gururu içerisideyiz. siz değerli motor dostları abilerime şimdiden çok teşekkür ederim. hasan abi motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin inşallah...
bizde sizleri tanımaktan memnun olduk inşallah geziilerde bir gün birlikte olmak dileğille bekleriz

evet demek bizim şirin ilcemizde yaşamısınız babanız nevzat beye selamlarımızı söyleyin zamanında havranımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz kendisi ile teşviki mesaimiz vardı.
yolunuz düşerse bekleriz

Havran Mt her zaman olduğu gibi yine hayran bıraktı bizleri. Bizimde kulaklarımız çınladı mı ne:queen: Geziniz çok keyifli olmuştur. Buna adım gibi eminim. En kısa sürede buluşmak üzere sevgiler, saygılar. Herkese bol bol selamlar:rendeer:

adaşım senide bekleriz hocamlarıda bekleriz bu gezi birden oldu bizim haftalar önceden pilan yaomak yok bir üyemiz hadi deyince cıkıyoruz yollara

evet güzel bir geziydi herkese teşekür ederim hasan abi bu arada motosikletin hayırlı uguırlu olsun allah kaza bela göstermesin

aminnnnnnnnnnn muharrem bu sefer bana mangal yakmada yardımcı olmadın pişirmede de olmadın sağlık olsun bir dahaki sefer mangalı sen yakacaksın senide ibrahim hocam gibi dağlara davet ediyorummmmmmmmmmmm:queen

ibrahim hocam kendiniz etiketlemişinizde bizi neden etiketlemdiniz :pr: aktiavasyonlar bende etiketler sende :wiinkk: üstelik kuros fotograflarım yok
sabotaj mı var kıskanılıyormuyum merak ettim:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
kaymakamlık lojmanı halen orada, yolun düşerse yine havran'ımıza bekleriz. Belki de tanışık çıkarız.

inşallah bi tatilde motorla gezi düşünüyorum oralar. havran, edramit akçay vs...
havrana da uğrarım muhakkak. çok tşk.

babanın ismi neydi belki tanırım bende lojmanın karşısında leplebicilik yapıyodum sinemanın yanında ismim muharrem

babam Nevzat Dalkıran. görev dönemi 1985-88 seneleri arası olması lazım. hatta ilkokul öğretmenim Mine Tanış Hanım vardı aklıma geldi şimdi.:)

evet demek bizim şirin ilcemizde yaşamısınız babanız nevzat beye selamlarımızı söyleyin zamanında havranımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz kendisi ile teşviki mesaimiz vardı.
yolunuz düşerse bekleriz

başüstüne. hem şaşırdım hem sevindim. biraz da merak ettim. siz de eğer burdan eğer özel mesaula kendinizle ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
inşallah baharda gelicem oralara. muhakkak tanışmak isterim. selamlar...

Son düzenleme:
adaşım senide bekleriz hocamlarıda bekleriz bu gezi birden oldu bizim haftalar önceden pilan yaomak yok bir üyemiz hadi deyince cıkıyoruz yollara

İnşallah diyelim adaş abim:) Bana belli olmaz bir bakmışsınız Havrandayım:mrgreen:

Bu arada Muharrem abimin imzasına bayıldım:queen:

Bu arada Muharrem abimin imzasına bayıldım:queen:[/QUOTE]

ya muto nerde benim imza ben göremedim:silent:

hocamm benide alın götürün ne olursunuz :salut: işi gücü bırakayım sabah akşam gezelim dağlara bayırlara doğru akalım :) çok imreniyorum size allah muhabbetinizi arttırsın tebrik ediyor gezilerinizin devamını diliyorum

Alper aramıza hoş geldin.İleride inşallah gezilerimize başından katılırsın da Havran Motor Dostları'nı daha yakından tanırsın. Sevgilerimle:rendeer:

Valla sen uyarınca bir daha baktım abim. chopperrider'ın imzasıymış. Yanlış bakmışım:) Bakarkör dedikleri bu olsa gerek:mrgreen:

Babanızla birlikte çalıştık.Ben lisede öğretmenim.kendisine çok selamlar.Seninle de tanışmaktan mutluluk duyarız.Havrana her zaman bekleriz.:):):)

Valla sen uyarınca bir daha baktım abim. chopperrider'ın imzasıymış. Yanlış bakmışım:) Bakarkör dedikleri bu olsa gerek:mrgreen:

Muhittin bize imza aratıyorsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar