Mutto ÇANAKKALE DE bu günlerde hareket yok! Hayırdır ? Kış uykusuna mı yatıyorsunuz? Sebahattin Hocamın da sesi soluğu kesildi.
İşte benim özlediğim HAVRAN MOTOR DOSTLARI bu.
Olay budur.
Havran yine zamanı değerlendirmiş. Hemencecik bir sebeble organizeyi yapmış.
Güzel bir etkinlik olmuş. Katılanların, organize edenlerin, fotoğraflayıp bizlere ulaştıranların motortuna, ayaklarına, ellerine, emeğine sağlık. Çok güzel.
Her zaman derim. Havran motor dostlarına gıpta ediyorum diye.
Bu dostluk, beraberlik bu neşe nerede var?:rendeer:
Çanakkale den sevgiler saygılar.
Olurmu yav.Necdet hocam.
Su uyur Çanakkale MT uyumaz. :queen::queen::queen:
İçimiz gidiyor. Şimdilik izliyoruz milleti.:queen::queen:
Bir körfez ziyareti planlıyacağız. Fakat hesapta olmayan öncelikli işler. Herkesi eş güdümleyememiz. Planları ertelemeye yol açtı. Kış gelmeden bir ziyaret edeceğiz sizi. Nasip kısmet.
Bu arada kısa mesafelerde geziler yaptık. Ama sizi özledik:rendeer:
Çanakkale den sevgiler saygılar.
inşallah bi tatilde motorla gezi düşünüyorum oralar. havran, edramit akçay vs...
havrana da uğrarım muhakkak. çok tşk.
babam Nevzat Dalkıran. görev dönemi 1985-88 seneleri arası olması lazım. hatta ilkokul öğretmenim Mine Tanış Hanım vardı aklıma geldi şimdi.
başüstüne. hem şaşırdım hem sevindim. biraz da merak ettim. siz de eğer burdan eğer özel mesaula kendinizle ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
inşallah baharda gelicem oralara. muhakkak tanışmak isterim. selamlar...
hasan abiye ve bütün motor dostlarına teşekkürler,adrenali bol bir geziydi,muhittin abinin dağa tırmanması superdi
hatta, c.tesi gidelim hemen, kameraları da hazırlayın.........
hasan abiye ve bütün motor dostlarına teşekkürler,adrenali bol bir geziydi,muhittin abinin dağa tırmanması superdi