(Havran Motor Dostları) Yolumuz dağlara düştü.

Necdet Hocam kusuruma bakmayın valla. Kafa nereye gittiyse artık öyle kalmış aklımda. Cezam neyse çekmeye hazırım :mrgreen:

Mutto ÇANAKKALE DE bu günlerde hareket yok! Hayırdır ? Kış uykusuna mı yatıyorsunuz? Sebahattin Hocamın da sesi soluğu kesildi.

Son düzenleme:
Valla hocam sizinde dediğiniz gibi baya bir durulduk. Sebahattin Hocam bildiğiniz üzere, derslere geri döndü. Dolayısı ile oldukça yoğun biir çalışma temposuna girdi. Erdal ise evlilik telaşında evinin işlerini bitirmeye çalışıyor. Ben ise işlerden vakit bulduğum zaman motorun bakımları için uğraşıyorum. Gezi planlarımız şu an askıda ama her an herşey olabilir:)

İşte benim özlediğim HAVRAN MOTOR DOSTLARI bu.
Olay budur.
Havran yine zamanı değerlendirmiş. Hemencecik bir sebeble organizeyi yapmış.
Güzel bir etkinlik olmuş. Katılanların, organize edenlerin, fotoğraflayıp bizlere ulaştıranların motortuna, ayaklarına, ellerine, emeğine sağlık. Çok güzel.
Her zaman derim. Havran motor dostlarına gıpta ediyorum diye.
Bu dostluk, beraberlik bu neşe nerede var?:rendeer:

Çanakkale den sevgiler saygılar.

Mutto ÇANAKKALE DE bu günlerde hareket yok! Hayırdır ? Kış uykusuna mı yatıyorsunuz? Sebahattin Hocamın da sesi soluğu kesildi.

Olurmu yav.Necdet hocam.
Su uyur Çanakkale MT uyumaz. :queen::queen::queen:
İçimiz gidiyor. Şimdilik izliyoruz milleti.:queen::queen:
Bir körfez ziyareti planlıyacağız. Fakat hesapta olmayan öncelikli işler. Herkesi eş güdümleyememiz. Planları ertelemeye yol açtı. Kış gelmeden bir ziyaret edeceğiz sizi. Nasip kısmet.:)
Bu arada kısa mesafelerde geziler yaptık. Ama sizi özledik:rendeer:

Son düzenleme:
hocam hoş geldin nerdesin sen derslerin altındamı kaldın selamlar

Son düzenleme:
hocam aranıza kısa mesafelerde katılmak istiyrum. mümkün mü acaba? aramıza hoşgeldin demişsinizde...:)

İşte benim özlediğim HAVRAN MOTOR DOSTLARI bu.
Olay budur.
Havran yine zamanı değerlendirmiş. Hemencecik bir sebeble organizeyi yapmış.
Güzel bir etkinlik olmuş. Katılanların, organize edenlerin, fotoğraflayıp bizlere ulaştıranların motortuna, ayaklarına, ellerine, emeğine sağlık. Çok güzel.
Her zaman derim. Havran motor dostlarına gıpta ediyorum diye.
Bu dostluk, beraberlik bu neşe nerede var?:rendeer:

Olurmu yav.Necdet hocam.
Su uyur Çanakkale MT uyumaz. :queen::queen::queen:
İçimiz gidiyor. Şimdilik izliyoruz milleti.:queen::queen:
Bir körfez ziyareti planlıyacağız. Fakat hesapta olmayan öncelikli işler. Herkesi eş güdümleyememiz. Planları ertelemeye yol açtı. Kış gelmeden bir ziyaret edeceğiz sizi. Nasip kısmet.:)
Bu arada kısa mesafelerde geziler yaptık. Ama sizi özledik:rendeer:

nerelerdesin hocam ya özledik seni ve arkadaşlarını bir kacamak yap yine gel bekliyoruz:cat:

inşallah bi tatilde motorla gezi düşünüyorum oralar. havran, edramit akçay vs...
havrana da uğrarım muhakkak. çok tşk.

babam Nevzat Dalkıran. görev dönemi 1985-88 seneleri arası olması lazım. hatta ilkokul öğretmenim Mine Tanış Hanım vardı aklıma geldi şimdi.:)

başüstüne. hem şaşırdım hem sevindim. biraz da merak ettim. siz de eğer burdan eğer özel mesaula kendinizle ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.
inşallah baharda gelicem oralara. muhakkak tanışmak isterim. selamlar...

ben muhittin tulumoğlu havran ptt sinin bitişiğinde zeytin yağı fabrikamız var o yıllar zeytin sıkıyorduk şimdi salamur zeytin satıyoruz coruma da 5 kez geldim daha önce tanışsaydık coruma geldiğimde kaymakam beyi ziyaret ederdim .
orada da müsterimiz vardı şimdi vermiyoruz. ben kaymakam bey havran da görev yaparken dyp ilce baskanıydım o yıllar çok gençtim tabi o vesile ile görüşürdük. şimdi toplumsal görevleri bıraktım güzel bir motor gurup kurduk gurubumuzda öğretmen arkadaşlarımız var esnaf arkadaşlarımız var emekli arkadaşlarımız var onlarla geziyoruz eğleniyoruz seninle tanışmaktan mutluluk duydum ilk baharda bekliyoruz bir gezi tertipleriz senin için

Son düzenleme:
hasan abiye ve bütün motor dostlarına teşekkürler,adrenali bol bir geziydi,muhittin abinin dağa tırmanması superdi

Son düzenleme:
hatta, c.tesi gidelim hemen, kameraları da hazırlayın.........

bu iş iddaya biniyor galiba baksanıza kameralar felan yalnız muhittin abim bu işin ehli

hatta, c.tesi gidelim hemen, kameraları da hazırlayın.........

vala hocam kamerayı artık sen çekersin çünkü kamera gerisindekilert gözükmüyor:cherry:
benim bildiğim kadarıyla muhittin abinin motor hocalarıkuvetli ve tecrübeli sonucu bende merak ediyorum

Son düzenleme:
ibrahim abi cumartesi gidiyor musunuz eğer giderseniz 3 kişi katılacağız izniliniz olursa ....nejdet hocama tel numaramı verdim yalnız bu akşam elli olursa bende haber verirrim arkadaşlara

alper gidecek olursak alo diyelim, şu saate kadar herhangi bir gelişme yok, ama bundan sonra ne olur bilemiyorum.
geçen haftadan birkaç foto daha yükleyelim ,
yolda mola,

hazırlıklar tam gaz,

Son düzenleme:
bu hafta gezi varmıı???varsa nereye gıdılecek??

Son düzenleme:
hasan abiye ve bütün motor dostlarına teşekkürler,adrenali bol bir geziydi,muhittin abinin dağa tırmanması superdi

Evet hasan beyin yeni motoru hayırlı olsun ikramına da teşekkürler. Bu vesileyle sizi dağlara götürmüş. Her ne kadar yanınızda olamasakta resimlerle ziyadesiyle doyduk.:queen:

Aktivitenin ayrıntıları zaman geçtikçe dökülüyor sayfaya.
Ben zaten tahmin etmiştim.
Havran motor dostlarının asi çocuğu Muhittin bu organizasyonda da hiç kimsenin yapamadığı bişeyi yapmıştır.
Bunlarda çekemedikleri yada aynısını yapamadıkları için bunu söylememişlerdir. diye düşünmüştüm.

Bak Hüseyin hemen yumurtlamış. "Muhittin Dağa Tırmandı" demiş.
Allah bilir motosikletiyle tırmanmıştır. Muhittin abim yine ileri sürüş teknikleriyle çamurcu motorların yapamadığı haraketi Çapırla aynen yapmıştır.
Yanılıyormuyum? Yanlış anlamadıysam eğer.:bounce:

Hadi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, Neşeniz bol olsun Havran Dostları hep böyle kalın:):rendeer:

sebahattin hocam aynen öyle oldu. tulumoğlu cruiser motosikleti dağlara vurdu, ancak keçilerin çıkabileceği yerlerden çıktı fakat onu durduran ormanın çektiği tel örgüler oldu.İnişi çıkışından daha büyük ustalıkla tamamladı muhittin kardeşimiz.

vay yakınımızda ne geziler oluyor biz uyuyormuşuz şu motorumu alıyım aranıza katılıcam edremitten sevgillerle:)

ya muharrem beyi duymadınız galiba gezi var mı demiş muharrem bey arkanızdayım:) gezi istiyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar