Yusuf çok güzel kışkırtıcı fotoğraf kareleri. yüreğimiz geldi gitti motorun ön tekeri inmemişaşağıya kutlarım seni :cat::cat::wiinkk:
kopyaliyamadim ama..mavi yamaha havada iken yakalanmis..super bi poz...:wiinkk:
ama ben genede asvalttan gidiyim:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:
yasasin race..yasasin raceciler...:queen: :queen: :rendeer:
Çok güzel hareketler bunlar, bir daha bir daha.:cherry:Emeğinize sağlık.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:
Yusufum muhteşem resimler,tam adrenalin yaşamışsınız,hoplayıp zıplamışsınız DT nin hakkını yerde bırakmamışsın.Motoruna yüreğine sağlık diğer arkadaşıda tebrik ediyorum,gerçekten güzel eğlenmişsiniz.Kadirin içi gitmiştir ekip yalnız kaldı diye
abi tanımıyorum sizi ama ben artık class deiştirmeye karar verdim ybr 125 imi satıyorum arkadaşlar enduro alıcam kararım kesinnn.........
gerçekten çok güzel olmuş geziniz..
resimlere bakarken içimin yağları eridi...
maşallah allah nazardan saklasın...
Güzel macera pek cross sevmeme rağmen insanın yapası geliyor![]()
aboooowwwwwwww wayy gebermeyesicelerula walla başlıkta kadirli -cross bilmem ne yazınca kalbim hızlı hızlı atmaya başladı resimler sanki hiç acılmıyacakmıs gibi yavas açılıyor sandım:mrgreen: içim gitti yemin olsun . elbet biter bu askerlik. yaw kanka delirtmişsinmiz gene.ilyas abi ucmussun sen görmeyeli yaww bu ne hız bu ne hırss:mrgreen: dur gelimde gene bir ağaç gapcuğundan bişeler yaparız motora :queen::cherry: herkese selamlar sevgiler kanka kaldı 89 gün
yusuf kardeşim gerçekten çok güzel kross yapmışınız emeğinize sağlık fotoğrafları çok güzel çekmiş arkadaşlar onlarada çok teşekkür ediyoruz adanadan selamlar saygılar![]()
Eveeeet, gelelim sana canım kankam benim. Seni nasıl özledim,senle araziye çıkmayı ne kadar özledim biliyomusun nan. Kafan kırıktı, biraz da manyaktın ama iyi adamdın, senin eksikliğini çok hissediyorum be kanka. İnan bana senin yazını görünce de benim kalbim hızlı atmaya başladı, heyecanla ve hızlı hızlı okudum, ve sonra bir daha okudum, ve bir daha... Kankam benim evet delirttik valla, ilyas abi kendini aştı zaten, bu günlerde MX e taktı kafayı. Ulan kanka ağaç gapcuundan bişeyler yaparız dedin ya koptum yav. Vay bee, ne maceralar yaşadık senle. Senin motoru dereye düşürdüğümüzü ve çıkarırken ne kadar yorulup, telaşlandığımızı hatırlasana. Hadi bakalım kanka az kaldı Allahın izniyle... Heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum gelmeni.
sagolasın kanka duygulandırdın beni:salut::cherry: bak gene bekliyom ha resimleri havalar iyiyken tozunu attırın oraların veeeeeeee resimleri eksiz atın buraya da bende göreyim içim açılsın tamammı?
emeğinize sağlık abiler, çok güzel fotoğraflar sunmuşsunuz.
Ordaymış gibi hissettim valla. teşekkürler :rendeer: