25 ekim ehliyet sınavı kritiği

evet beyler sınav nasıl geçti..
var mı kafamıza takılan sorular.. benim olacak bir iki tane..
mesela
elektrolit seviyesiyle ilgili soru. ben plakaların 1 cm üstü yaptım doğru cevap nerdir?

damlıyorum , fena yağmur yağdı sırılsıklam bende 1cm üstünde yaptım çelişkideydim neyseki doğruymuş umarım iyi geçmiştir herkesin

hangisi ateşleme elemanıdır?
a)aks b)difransiyel c)rot d)buji
hangisi acabaa:mrgreen: bi acaypti yaw sınav
ama bi soru vardı soğutmayla ilgili su-hava ve su-yağ şıkları vardı yağ soğutmada var aslında su-hava yaptım.

arkadaşlar bende bugün sınava girdim ustalarımızın sözünü dinleyip motor kullanmama rağmen trafiğe çıkmadım inşallah herkesin sınavı iyi geçmiştir temennim allah kimseye kaza vermesin hayırlı olsun :)

sorular herzamanki gibi çok kolaydı :D tabii bana göre motorda resmen dalga geçmişler yaa ehliyet alacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun sonunda bende kavuşacağım ehliyetime :D

herkese geçmiş olsun inşallah kazanırsınız. ben de 27 aralık'takine kaydımı yaptırdım.

Geçmiş olsun arkadaşlar,27 aralalıktakine bende yaptıracağım kaydımı.Sanki yeni ehliyet alacakmış gibi heyecan sıkıntı bastı yaa :cherry:

bende girdim arkadaşlar motor çok kolaydı trafik de öyle ama ilk yardımda şaşırtıcı sorular vardı..

bişey sorucam tahmini nezaman geçer ehliyet elimize

Son düzenleme:
ben sınava girdim. sınav giriş kartımda ismimib bi harf ile eksik yazmışlar ismimi. sonra sınava girdim görevli cevap kağıdını dağıtıyo ve o da ne cevap kağıdında fotoğraf basmamışlar.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende önümüzde ki sınava giricem inşallah ehliyetim B sınıfı var a2 için kaç soru geliyo arkadaşlar. .?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar