ACİL Ab NEGATİF KANA İHTİYACIMIZ VAR!!!

rica ederim ne demek keşke kan grubumda tutsada yardımım dokunsa ama maalesef :pale: etrafımda da ab- kanı olan yok umarım hemen bulunur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
duyarlı arkadaşlarımız çok kesin bulunur,allah acil şifa versin

iyi dileklerin için teşekkürler redriwer...umarım bu gece rahat uyuyabiliriz...

eşim ve diğer aile fertleri bakıyorlar...msn,facebook,mt....
her yere yazmışlar. bekliyoruz,sonuçta bulunması zor bir kan grubu....

aslında nasıl gezi yapıyorsak,ilk yardım kursuna gidiyorsak toplanıp kan vermeye gidelim...olmazmı?
ben kan veremiyorum o başka!!!

ben ordaki adı yazılı şahısların ücret karşılıgı kan verdiklerini bilmiyodum gönüllü kan veriyolar sanıyodum

ben ordaki adı yazılı şahısların ücret karşılıgı kan verdiklerini bilmiyodum gönüllü kan veriyolar sanıyodum

Aslında gönüllü kan bağışı için işleyen bir site Fakat bazı uyanıklar para teklif ediyorlarmış. Ben yeni üye oldum siteye Asla para karşılığı değil ama.

Alıntı:www.kanbankasi.gen.tr
ÖNEMLİ UYARI 3: Son zamanlarda sitemizde kayıtlı bazı kişilerin gönüllü kan vermek adına onlara ulaşan hasta yakını kişilerden kan bağışına karşılık para talep ettiğini şikayetler neticesinde üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız! Sitemizin amacı acil kan ihtiyacı olan kişilere, hiç bir ticari çıkarımız olmaksızın; yalnızca kan bağışında bulunmak isteyen gönüllüleri ulaştırmaktır. Sitemize gönüllü kayıt olan kişilerinde bu amacı gütmesini diliyoruz. Bu sebeple kan bağışına karşılık para talep eden kişilerden ve bu konuyla alakalı sitemiz adına çıkan çirkin suçlamalardan sakınınız! Kan bağışına karşılık para isteyen kişilerin adını yada telefonlarını biliyorsanız bizlere iletiniz. İlgili kayıtları en kısa süre içinde sitemizden çıkaratalım.

acil şifalar umarım yeterli kanı bulursunuz ist.daki arkadaşları aradım ama kan grubu tutmuyor :(

arkadaşlar 0 rh ( - ) , B rh ( - ) A rh ( - ) kan grupları AB rh ( - ) e kan verebiliyor kan grubu uyan varsa Ayberki arayın derim.... şurda kaç kişiyiz destek olmalıyız birbirimize

Son düzenleme:
Kan grubumu bilmiyorum. Bu bana ders oldu. hemen kan grubumu öğrenip siteye yazacam.
Rabbimden acil şifalar diliyorum!

arkadaşlar ayberkin eşiyle konuştum ameliyat cumaya ertelenmiş kan bulunamadığından bu sitede abrh ( - ) ya da 0 rh (- ) yok mu yaw :(

GKN

kan takası için kan merkezleriyle görüşürseniz, kan vericek oldukça fazla kişi bulabiliriz..

duyarlı arkadaşlarımız çok kesin bulunur,allah acil şifa versin

ümmet abim; iyi dileklerin için allah razı olsun...kendine iyi bak...

Aslında gönüllü kan bağışı için işleyen bir site Fakat bazı uyanıklar para teklif ediyorlarmış. Ben yeni üye oldum siteye Asla para karşılığı değil ama.

Alıntı:www.kanbankasi.gen.tr
ÖNEMLİ UYARI 3: Son zamanlarda sitemizde kayıtlı bazı kişilerin gönüllü kan vermek adına onlara ulaşan hasta yakını kişilerden kan bağışına karşılık para talep ettiğini şikayetler neticesinde üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız! Sitemizin amacı acil kan ihtiyacı olan kişilere, hiç bir ticari çıkarımız olmaksızın; yalnızca kan bağışında bulunmak isteyen gönüllüleri ulaştırmaktır. Sitemize gönüllü kayıt olan kişilerinde bu amacı gütmesini diliyoruz. Bu sebeple kan bağışına karşılık para talep eden kişilerden ve bu konuyla alakalı sitemiz adına çıkan çirkin suçlamalardan sakınınız! Kan bağışına karşılık para isteyen kişilerin adını yada telefonlarını biliyorsanız bizlere iletiniz. İlgili kayıtları en kısa süre içinde sitemizden çıkaratalım.

pata kardeşim; yardımın ve değerli bilgi paylaşımın için çook teşekkür ederim...maalesef zor durumdan ticari kaygılar peşinde koşan zihniyetlerde mevcut. allah onları ıslah etsin diyorum...

acil şifalar umarım yeterli kanı bulursunuz ist.daki arkadaşları aradım ama kan grubu tutmuyor :(

arkadaşlar 0 rh ( - ) , B rh ( - ) A rh ( - ) kan grupları AB rh ( - ) e kan verebiliyor kan grubu uyan varsa Ayberki arayın derim.... şurda kaç kişiyiz destek olmalıyız birbirimize

merhaba pierid...
bu gün uykumdan senin telefonuna uyandım:)
taa izmir'den bile destek gelmesi çook güzel...sonradan gelen bir haber göre bir bayan motorcu arkadaşımz,kayınvalidemle görüşmüş...ama şu anki son durum hakkında bilgim yok. sadece ameliyat maalesef ertelendi:(
ama yinede desteğinizi hissetmek çok güzeldi...

teşekkürler:rendeer:

kan takası için kan merkezleriyle görüşürseniz, kan vericek oldukça fazla kişi bulabiliriz..

takasa gönüllü çok... ama takas edecek kan yok....
ne günlere kaldık:pr::pr::pr:

Acil şifalar :pale: Tez bulunur inş. aradıgınız kan

teşekkürler pierzig...bulacaz illaki,ama nerden ve nasıl....

işin ilginç yanı şu arkadaşlar.....
hast. size belge veriyor.diyor ki; '' gidin bu belgeyle herhengi bir hast. kanı alın,para ödemeyin biz ödemesini yapacaz'' kanı buluyoruz ama o hastane ''bende kan 1 tane veremem'' diyor!!! yada kan'ı siz alın parayla sonra biz size paranızı verelim diyorlar...1 ünite kan=95-98 ytl civarıymış...parası olan var olmayanda..... e hadi bizde 3-5 kuruş var ama kan yok....herkes dellenmiş durumda:pr::queen::pr::queen:

arkadaşlar; aradığımız kan bulunmuştur...
mesajlarıyla,değerli yorumlarıylarıyla,kan'ını vermekten çekinmeyen,bize iyi temennilerde bulunan
*vasco1925
*sedat_57
*By_star
*kuyucadısı
*emin_arikoglu
*handa_delisi
*redriwer
*digi_boy
*AYGÜL
*ümmet perkitan
*pata
*pierid
*fatihbey
*GKN
*pierzıg

hepinize şahsım,ailem ve kayınpederim adına çok teşekkür ederim...
allah kimseyi böylesine zor bir durumda bırakmasın...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar