Osmaniye İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Herşey bir gece ilyas abinin (ta5chf) özünü bu görüntülerin oluşturduğu videoyu izlemesiyle başladı... O gecenin sabahında ilyas abi telsizden çağrı yaptı, trials denilen bu aletlerden ve insanların bunlarla yaptıkları çılgınca şeylerden heyecanla bahsediyordu, akşam mesai çıkışı hemen soluğu ilyas abinin orada aldım, videoları birlikte izledik, gerçekten çok heyecan verici ve inanılmaz görüntülerdi. Ben sadece çok şaşırmış ve etkilenmiş ama böyle birşeyi deneme eğilimi olmadan, hatta böyle birşeyi aklımdan bile geçirmeden oradan ayrıldım. 2 gün sonra kros antreman parkuru olarak kullandığmız alana geldik, her zaman hoplayıp zıpladığımız yerlerde anteman yaparken İlyas abinin birazcık uzağımızıda parkurun diğer ucunda dönüp durduğunu farkettim, yanına vardım, "abi napyosun" dedim, bu güne kadar çıkmayı hiç aklımızın ucundan bile geçirmediğimiz bir yeri göstererek, "burdan çıkabilirmiyiz" dedi. Ben imkanı yok dedim, "en kötü ihtimalle düşeriz,ben denicem" dedi ve vurdu motoru, hiç zorlanmadan da çıktı. Bu olay TRİALS motor yapma fikrinin başlangıcını oluşturmuş oldu. İlyas abi izlediği videoları düşünerek, koltuğu sökmemiz lazım dedi ve hemen koltuğu söktü, koltuksuz deneme süper sonuçlar verdi, bir koltuğun sökülmesi bile DT yi çok değiştirdi, sonra ilyas abi "bu motora yeni, küçük ve hafif bir depo ile engin bir koltuk yapmakla başlayalım bu işe, madem Türkiyede yok, bide kendimiz yapalım" diyerek işe koyuldu. Bundan sonraki gelişmeler ilyas abide, buyur ilyas abi söz senin...
Son düzenleme: