tasarslan, Ö.Z.€.R, Cadence, ibrahim16, ozrace, ,GhostRider-L, Su Silahı,by_001, Terrorizer, Juba, Discordian, Tanju, asm, comet-666, cem_ali, hızlıcesi2, denizcimuzaffer, Rigel, aykan, headhunter251
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler, allah hepimizi kazalardan da böylelerinden de korusun.
(herkese alıntıyla tek tek cevap veremediğim için özür dilerim)
Adamları dövmek güzel fikir ancak fikir olarak kalması da en doğru olandı, yanımdaki insanlardan bir tanesi bu dandik dümbük adamlardan es kaza bir tek fiske yese yazık günah.
İşin maddi boyutuda zaten motosikletim kaskolu oldugu için her halükarda problem değil, ama karşı tarafın
Teror'ün hızlandırılmış rehabilitasyon tedavisine olumlu tepki vermesiyle, bana çarptıklarını ifade ettikleri bir kaza tutanağını beraber yazdık ve imzaladık.
Kaskom karşı tarafın trafik sigortasından bu parayı alacaktır, gerisi kaskoya kalıyor.
ergin erken kalkalım dedi demiş olcay
yani kazanın sorumlusu o
ondan olayarı yatıştırmaya çalışmıştır :cherry:
valla çok üzüldüm ya..
geçmiş olsun ..
çiçeğin orada saf saf bekleyişini gözümde canlandırıyomda ben orada olsam kopardım ...:cherry:
zaten kanbersiz düğünmü olur ...:cherry:
tekrar geçmiş olsun :cherry:
Bencede suç onda.
Yavrucak bir ara ağlıycaktı nerdeyse, zeynel kuş palazı gibi bön bön baktı durdu.:queen:
okuyunca bir an çok fena oldum;daha 1 hafta önce tanışmıştık hatta ziyaretime gelmiştiniz...
offf yaa.... dedim birden;aynı şekilde kazayı bende yapmıştım,bendeki sarhoş değil o başka;hatta size anlatmıştım... o ölüm korkusunu bende yaşamıştım!!! çok fena...
umarım çok fazla fiziki rahatsızlığın yoktur....
çok üzüldüm,çook geçmiş olsun.
ayrıca seni o anda yanlız bırakmayanlarada BRAVO:cat:!!! dostluk budur; ne mutlu bize...
seni; ''sevenlerinin DUA'ları korumuş'' derler...
tekrar ''çok geçmiş olsun'':rendeer:
Abi okuyunca ben öldümmü diye düşünmeye başladım.:cherry:
Yine geliriz ziyaretine merak etme, yeterki acısını maydonozunu bol at, ohh misss:cherry:
Yanımdaki arkadaşlara gerçekten bravo!, muhabbetler sırasında bazı kaza yapan arkadaşların sitemlerini hatırlıyorum, geçmiş olsun diyen gitti felan diye, Allah razı olsun hepsinden kendileri kaza yapsalar ancak bu kadar alakadar olabilirlerdi, eve döndüğümde nerdeyse iyiki oldu diyecek kadar mutluydum.
geçmiş olsun murat abi... seninkiler nazar olsunu geçti artık
Patlama koleksiyonu meraklısıyım.