pisi pisine pisi pisine kaza cendere cendere

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kilitlendim kaldım şimdi...Ne denir ki buna:silent:
Geçmiş olsun çok..:rendeer:

Biraz geç kalsak hiçbir şey olmayacakmış belki, o satte kalkmayı kim soktu ki aklınıza...::blusssh:::pokey::

Teşekkürler Olcan, giderken seni öpmeyi unuttum ondan oldu.:p

Aslında aklımdan şu geçiyor; bu kaza vesilesiyle bu tipleri 2 saat trafikten alıkoymuş olduk, belki onların başka birine çarpıp öldürmesine engel olduk, yada 10dk sonra herhangi birimizi bekleyen daha kötü sonuçları olabilecek bir kazadan yırtmış olduk, kim bilebilir ki.

Her işte bir hayır vardır.:)

çok geçmis olsun aye :rendeer::rendeer:

allah beterinden korusun valla ucuz atlatmissin :)

allah korumus . allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun:rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşlar.:)

Geçmiş olsun, sana bir şey olmasın.Olay nasıl gelişti adamlar sana çarpınca iyi kurtarmışsın dengeyi.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi iyi polis inanmayıp kopmle adli tıpa götürüp kanda alkol aramadılar ah şu köprü ahhhhh

Her yerde kaza vardı, hemde büyük kazalar, içen trafiğe atmış kendini, polisler meşguldü yoksa DNA testine bile gitmiştik.:p

Teşekkür ederim.:)

Geçmiş olsun, sana bir şey olmasın.Olay nasıl gelişti adamlar sana çarpınca iyi kurtarmışsın dengeyi.

Şükürler olsun bende tek bir çızık dahi yok, teşekkür ederim.:)

Tahmini 40-50 gibi bir hızdaydım, bir çeşit grup sürüşü benzeri şekilde gidiyorduk.

Peş peşe 3 kez kontrayla bariyerden kaçıp arabaya yandan vurdum, en son yarım metrelik bir yer kaldı kalmadı araba sağa gelmeyi bıraktı, yoksa 4. kontrayı yapsamda ya denize uçacaktım yada araçla bariyer arasında sıkışıp bacaklarımı kırıcaktım.

Heleki Çiçek'i görecektin abi, sıra ona geldi ehliyetle ruhsatı veriyo amcam eliyle sen ne ayaksın haraketi yapıp ağzı açık kafayı sallıyor, Çiçek'te transalp'i gösteriyo o benim diye.:queen:

Halen bende alkol muayenesi istiyorum banane banane diyor, valla pisikolojisini bozdular yavrucaan.:queen:

Ehliyet ruhsat deyince, bir hevesle koştum topcaseden aldım geldim hemen yanına, sıramı bekliyorum üflemek için. :p
Halis abiyle Alper'in kontrolleri yapıldı. Uzattım ehliyet ruhsatımı , kayıt alan polis abiye.
Polis abi:
mir04.gif
--->
emot1140xo.gif
(kulak temizleme çubuğu hariç:p) Sen ne ayaksın gibi bir bakış ve üstüne "sana niye bakayım?" gibi benzer bir soru gelince çöktüm.::wackoo:::salut:.

Ama benim de motosikletim var , bak bu hemde içlerinde en kocaman olanı abbbbeeeyyy.::surprise
kitty.gif

Sonra alkol ölçümü için diğer polise yöneldim. Halis abiye beni üflettirmediler dedim. Halis abi de polise , bak bunu unuttunuz dedi.
Polis abi de bana dönüp , üflettirecem şimdi merak etme dedi.::baaas::

gghhrrrrrr

Ayrıca 1. köprüden, mertere kadar, yaklaşık 1 saat içinde gerçekleşmiş ve yanlarından geçmiş olduğumuz 4 ciddi kaza vardı. Bugünde bir uğursuzluk var kanımca...

Son düzenleme:
gecmiş olsun allah baska kaza gostermesin saglıgın yerinde bunada sukur tekrar allah korumus gecmiş olsun

Trajı komik...

Yurdum insanı...

Yurdum polisi...

Sende düşmemeyi başardığına göre,yurdum vatandaşısın....

Kazaya karışan aracın şahin doğan vede bilimum kuş gurubundan olduğpunu tahmin etmek için,müneccim olmaya gerek yok bence...:)

Ne diyelim...

Allah seni sevdiklerine bağışlamış...

Geçmiş Olsun...

Grup sürüşüde olsa görünürüz diye düşünürüz, adam üstelik alkollü. Geçmiş olsun aYe, o psikolojiyi yaşamak ve atlatmak gerçekten zordur.

çok geçmiş olsun murat... okurken bile ürküyo insan :pale:
ölümü bundan daha yakın hissetmezsin Allah beterinden korusun

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Murat çok geçmiş olsun .
Anlatıklarına göre ucuz atlatışmış bir kaza olmuş.
Allah beterinden korusun.

Büyük geçmiş olsun. Benimde dün akşam aynı olay altunizadede başıma geldi Allahtan yan şeritte araç yoktuda hemen oraya attım kendimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar