ucuz kışlık mont nerden alabilirim

arkadlar ucuz kışlık mont ankarada veya nette nereden temin edebilirim koromasızda olabilir cünkü parca koruma ekipmanlarım var

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ayrıca kolları çok komik. Bükülmüyor bile.

ankaradaysan yiba çarşısında 150ye filan cillop gibi kışlık vede korumalı morumalı uzun, kısa montlar var. shark marka, ucuz diye dandik o mont kardişim diyen arkadaşlar çıkabilir, kulak asma, aldım ben, hem şık hemde sağlam. göriyim bi dersen yakışıklısından bi fotomu postalarım sana.

istanbul içinde bende full koruma mont arıyorum...kışın motoru pek kullanmadığımdan full koruma ve min. fiyatta olması tercihim...

ayrıca full face GDR marka karbon mat kaskı: 110-YTL.' ye
çenesiz önü çeneye kdr visör olan kaskı 70-YTL.' ye buldum...

iki konu hakkında nedir qörüşleriniz...?

motomax kadıköy derim hemen..kampanya var..149 a bering ceketler war..hemde kaliteli

istanbul içinde bende full koruma mont arıyorum...kışın motoru pek kullanmadığımdan full koruma ve min. fiyatta olması tercihim...

ayrıca full face GDR marka karbon mat kaskı: 110-YTL.' ye
çenesiz önü çeneye kdr visör olan kaskı 70-YTL.' ye buldum...

iki konu hakkında nedir qörüşleriniz...?

bence çenesizi boşver, GDR ortalama kalitede bi kask, alınır. 150 ye filan istanbuldada wardır full koruma mont. gitti gidiyorda filanda var bissürü montta ordan nası alışveriş yapılıyo biliyosam terbiyesizim :p

okmeydanında feyzoğlu var ordan da alabilirsin. feyzoğlunun internet siteside var ordanda bakabilirsin fiyatlara haybeye gitmemiş olursun...

birkaç hafta önce ersi motordan kışlık bir mont aldım. mezzano marka. 168ytl fiyatı. omuz ve alt kol kısımları deri, diğer kısımlar cordura kumaştan. modeli daha önce görmüştüm hoşuma gitmişti onun için seçtim daha ucuzları da var. www.mezzanoonline.com adresinden bakabilirsin. montlar fena değil ama diğer malzemeleri pek tutmadığımı da söyliyeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende shark marka mont var 170 ytl ye aldım montun içinde t-shirt le terliyorum tavsiye ederim korumalı rahat rüzgar geçirmiyo çok da şık..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar