M T | Antalya Basın toplantısı

Malüm sizlerinde bildiği gibi ülkemizde en çok motorsiklet satışı Antalya da oluyor ve buna paralel olarak da motorsiklet kazaları... Yeni oluşumda olan grubumuzda amacımız Antalya da ki sürücüleri bilinçlendirmek ve bununla beraber dostlukların pekişTirilmesi. Grup oalrak hepımızın tişört,anahtarlık, ve sticker ları mevcutdur. trafıkde olan herkez de bunu gorur, fark eder.

Bu disiplinimiz,bilinçli olmamız basının dikkatini çekmiş ki Hafta sonu bir buluşma ayarladık,röportaj ve basın toplantısı. Yaklaşık 20 motor katıldık. guzel bır bırlıktelık oldu.Basına trafıkd yaşadığımız sorunlar, + tekerlilerin bizlri ciddiye almamaları, trafıkde yeterı kadar saygıyı göstermemeleri filan herşey konusuldu. sımdılık basındna aldıgım resımlerı sızlerle paylaşıyorum gun ıcınde Kent gazetesınde cıkan haberımızıde eklıyecegım. pazar gunude akşam-akdenız ekınde yer alacaktır...

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

Son düzenleme:
evet herkezinde bildiği üzere basın toplantımızı gerçekleştirdik..ve ülkemizde motosikletle ilgili sorunlarımzı dile getirdik...ufak yerel gazetede röportajımız çıktı..pazar günüde inş akşam akdeniz ekinde olacak...sizinle paylaşıcaz...antalya mt

evet fatih pazar gününü iple çekiyorum umarım büyük talep olurda herkez okur Akşam Gazetesini :))

Tebrik ederim çok güzel bir oluşum, MT Antalya'ya yakışmış. Katılan arkadaşlara Teşekkürler

inş hakanım bakalım antalya sesimizi duycak mı eğer duymazsa dahada yapacaklarımız var...:cat:

teşekkurler vasco darısı dıger ıllerdekı dostlarımıza.

Selam nbr kardeş nasılsın ben GhostRider-L en kısa sürede bende gezilere katılmak istiyorum.:rendeer:

ne demek dostum tabiki katılabilirsin istersen antalya mt sayfasında bize ulaşabilirsin imzalarımızda toplu msn dresimiz ve facebook grubumuzda mevcuttur.bu cumartesi bekleriz aramıza mutlaka:cat:

hoş geldın aramıza ghost rider. arkadaşalr gerekenı demıs zaten :)

diğer çıkacak olan resimleride en kısa zamanda koyıcaz tpice...duyurulur...

ben bugun cıkcak dıye bılıyordum haberı ama cıkmamıs..pazar cıkacak demekkı...guzel katılım ve bırlıktelık oldu...

Fotolara bakarken arkadaş baya güldürdü beni:)Sağlam kopmuş:queen:

Toplantınız hayırlı olsun, nispeten çektiğmiz sorunlar en iyi şekilede yansıtılır basın tarafından.

harika olmuşsunuz ama biz burda eskişehirde daha mont giyiyoruz :) güneş gözümü aldı resmen :p

arkadaşlar bişey sölicem ama çekiniyorum.:) bazı motorlarınız gerçekten çok güzel hepsi birbirinden güzeller kasklarınız da kaliteli markalar. :) fakat aynalarınızın olmaması beni üzdü :) lütfen aynalarınızı takın :) tekeriniz düz bassın :) yolunuz açık olsun :)

tişörtler ve sticker'lar harika :)

genelde aynalarımız var takılıdır arkadşlar biraz piyasa havası olsun die o güne has sökmüşler galiba düşüncem bu zaten prensiplerimiz arasında aynada vardır...:cat:

böyle bir toplantı yapmanız güzel olmuş.....dedikleri gibi hiçbir araba motosiklete saygı göstermiyor...ayrıca oğuzla erdal güzel çıkmışsınız fotoğrafta :D :D d:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar