Eğlenceye bakın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunu bizde yapıyoruz ama motora zarar veriyor sanırım çünkü sübabları çok zorluyor

İnsan görünümlü ler ama bunları ayırmak lazım.
O çıkardıkları gürültüden herkes rahatsız oluyor hasta çocuk bebekler nasıl etkilenir bunlar resmen psikolojik vaka.

Sonlara doğru bayağı güzelmiş. Sürtmemiş, vurmuş yan tarafı :) Bu arada durakta bekleyenler acayip korktu... :) Ayrıca sadece vidyo çekme amaçlı yapıldıysa bir şey diyemem sürekli yapılıyorsa tepki gösteririm.

iki ayakları üstünde gezince insan olduklarını sandılar herhalde. sonrada motorcuyu adamdan saymıyorlarmış, niye saysınlarki!!!!!!!!!

bizim mahallede gezmesinler taşlarlar onları çevreyi rahatsız etmekten başka bişi deyil bu

Sonlara doğru bayağı güzelmiş. Sürtmemiş, vurmuş yan tarafı :) Bu arada durakta bekleyenler acayip korktu... :) Ayrıca sadece vidyo çekme amaçlı yapıldıysa bir şey diyemem sürekli yapılıyorsa tepki gösteririm.

Adamlar gerçekten vuruldular sandılar, sonra gülüyorlar birde :mrgreen:

motra zararı varmı bilmem ama yaşlı ve bebeklere zararı oldugu kesin yapılacak şey diil....

yanlız kurt nickli abimiz gecen görüşmemizde bunun mekanik oluşumunu anlatmıstı bana ama bn şimdi toplayamacam,

bu abes hareketi kasti olarak yapan birisi bnm gözümde kötegi hakketmiştir...

Video degilde videonun bulundugu siteyi cok beğendim teşekürler ben bilmiyordum burayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar