[Ankara - MT]

Ankara Mt Lütfen Yardım
1.2005 model Kanuni 150C yi 3 aydır kullanıyorum. Epey bi bakıma ihtiyacı var. Ama Kanuni Servisine götürmeye korkuyorum.Epey bi masraflı olur diye düşünüorum. ( Yapılması gerekenler tahminimce Yağ değişimi sibop buji ayarı vs) performansı eskiye göre çok kötü durumda belki de daha ciddi bi sorunu olabilir.Çalışmada bi problem yok.
2.yoksa iyi bi ustaya mı götürmem lazım bilemiyorum. Motor daha önce Mersinde olduğundan bakımları daha önce orda yapılıyodu.
3.Honda Efe de kask ve mont fiyatlarını bilen var mı tavsiye edermisiniz. Yada başka nerden alabilirim? Şu an ki kaskım knox ama camı kırıldı.
4.Gelecek yaz değiştirmeyi düşünüorum ve 3 milyarlık bi makina istiyorum ne tavsiye edersiniz.Benim motorun ederi 600 700 sanırım.
Konu hakkında bilgisi olanlar sorularımı cavaplarsa memnun olurum. Hepinize kazasız sürüşler

1. Başkent Motosiklet - Metin Usta
3. Protimotor - Çiğdem Mahallesi (liger mont - bisürüde kask var. seç beğen al)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin calimero :)

slm mt ankara ben geldim
ama senin adın neydi 1985 msn ben eklemedim sanırsammmm

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
1985 i silmişler geç kaldın :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
sanada merhaba

silinenler toplantılarını da alıp gitmişler

:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
o zaman ben toplayayım Ankara'yı :)
nerden toplanıyor bunlar :p

M.Ö- 1200 lü yıllarda bi tane yunan tanrısımıydı neydi ...O Anatoliada topluyordu.... Sonunda ateş tepesine düştü..... :queen::queen::queen:
Toplaşamaz oldular..... :queen::queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
o zaman ben toplayayım Ankara'yı :)
nerden toplanıyor bunlar :p

:mrgreen:

bize sorun söyleyelim de bizi de silsinler :p sonra motosiklet net olmadan naparız :cherry:
ajan mısınız yoksa kim gönderdi sizi :silent:

eskiden anatolya gösteri merkezinin orda carsamba aksamları toplanılırdı, mekanı bulması zor, toplanması güzel günlerdi aaaah ah

:p:p:p

anlamadım hala aynı yerde mi oluyorlar? toplanmayı bıraktılarsa ben başka yer bulayım :)

Süper Moderatör (BBRR)
1.2.10. MT bünyesinde haricinde oluşturulan grup ya da kulüplerin, web sitelerinin, oluşumlarının tanıtım ve reklamlarının yönetimin bilgisi haricinde yapılması yasaktır. Başka sitelere üyeleri veya kullanıcıları yönlendirme amaçlı yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR.

aynen dediklerine katılıyorum silentacım,
bu yapılan direk ankara mt nin toplanmasını yasaklamak adına giriyo gibi birşey,

Moderatör tarafında düzenlendi:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kariyer.net e de üyeyim , ayrıca motorumda yok beni de çarşamba aranıza kabul eder misiniz ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar