Hangisi Daha iYi ?

Arkadaşlar Motor Alacam Ybr 125 Gözüme Çarptı Yani Herkes Öneriyo Onu :S Bide Racer 200 s Var Buda Biraz Pahalı :D aMa Görünüşü Korkunç Sizce Hangisi Daha Uygun Ve iYiDiR ? En Önemliside Hız.. Yani Motor Çok Rahat Gidecek Ve Titreme Olabildiğince Olmiyacak. Önerileriniz Hangisi Üzerinde ?

Titreme yeterince az olacak ve motor rahat olacak ii gidecek..

başka modellere yönel bence..

yine abilerimiz bilir onlarsana yol gösterir..

hani ybr ye binipte çinlileri denemeden laf söyleyenler onlara bi danışş..

rahatlık ve hız istiyosan Honda Cbf150 derim.Ybrden daha kalıplı duruo ama ybr kadar cekici deil :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbf 150 :) ybr yi saLLa :)

Bu cc deki motorlardan hız beklentin olmasın ybr 110 gidiyosa racerda 130 gider en fazla.Karşılaştırmaya çalıştığın motorlar çok farklı biri racingin ufağı diğeri nakedın ufağı.Ybr de titreşim var bana göre ama racer kullanmadım eminim onda da bi nebze titreşim vardır sonuçta tek silindirli motorlar bunlardan beklentin fazla olmasın sana fiyatı uygun geleni al bence:cat:

illaki ikisinden biri olsun diosan ybr.ama başka modelleride düşün derim.

Hız İstiyosan Kıng135 derim Temizini bul araşdır ömür boyu yaptır yaptır bin ben şuan öle yaptım çokda memnunum senın gibi düşünüyodum aynı ama soradan kıng135le tanışınca daha doğrusu bikere kullanınca neyin ne olduğunu farkettim :mrgreen:Motrumdan hiç ayrılmıyoruz Ayrılmaz ikiliyiz biz ölüm makınasıyla :mrgreen:umarım yazdığıklarımı düşünürsün hız istiyosan gerçekden şaşmadan Yamaha kıng135derim:cat:

Yorumlar İçin Tşk Ederim Arkadaşlar. Herkes Bi Motor Önermiş :D Ama Ben Sadece İkisinin Arası Demiştim Yani Başka Motordan Bahsetmemiştim :p Yinede Tşkler Düşünecem..

Haklısın Yaw Bunun Acaba Piyasadaki Fiyatları Nelerdir Görünüşünü Çok Sevdim Bide özellikleri En İyisi Bi Googlede Araştıriyim.Hız Konusunda Nasıl Acaba ?:rendeer:

kardeş cbf150 düz yolda 110 km'hızın üstüne çıkmaz ama ben rahatınma düşkünüm konforlu rahat olsun titreşim olmasın beni hiç üzmesin diyorsan
125 ve 150 cc sınıfında honda 150 cbf'i tek geçerim daha iyisi yok
sakın TVS apaçi falan düşünme pişman olursun üstelik cbf'den daha pahalı

Adana İl Temsilcisi
ybr mi,racer mi diyorsan ben sana ybr öneririm.çok az yakar,sorunsuz,şehir içinde çevik ve atak.ama birde tvs apachi'ye de bir bak derim.
motosikletlerde silindir sayısı arttıkça titreşim azalır.onun için titreşim tek/çift silindirlilerin hepsinde olur.

Son düzenleme:
kardeş cbf150 düz yolda 110 km'hızın üstüne çıkmaz ama ben rahatınma düşkünüm konforlu rahat olsun titreşim olmasın beni hiç üzmesin diyorsan
125 ve 150 cc sınıfında honda 150 cbf'i tek geçerim daha iyisi yok
sakın TVS apaçi falan düşünme pişman olursun üstelik cbf'den daha pahalı

acaba hiç tvs apache kullandın mı ki laf sallıyorsun arkadaş adını zaten anmamış ama illaki bi sataşacaksınız tvs e neyse ama meyva veren ağaç taşlanır misali... dostum cbf te olur apache de olur titreşim her ikisinde de mevcut ama rahatsız edecek bişey yok tek silindirde titreşim istemeyen bisiklete binsin..

YBR ile Racer aslında farklı kulvarlarda fakat ; YBR almanı öneririm söylenilen gibi kafan rahat olur. Parçası ucuz bol.

acaba hiç tvs apache kullandın mı ki laf sallıyorsun arkadaş adını zaten anmamış ama illaki bi sataşacaksınız tvs e neyse ama meyva veren ağaç taşlanır misali... dostum cbf te olur apache de olur titreşim her ikisinde de mevcut ama rahatsız edecek bişey yok tek silindirde titreşim istemeyen bisiklete binsin..

kullandım arkadaşım

arkadaşımız ybr mi racer mi demiş zaten bende bı cbf kullanıcısı olarak onermek ısterım ama
ybr racer dediği için tartışmasız ybr derim . . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar