öncelikle geçmiş olsun kardeşim. ama inanın tüm kamu kuruluşlarında bu tip insanlar var ve çoğalıyorlar. bu tip işler için bile onu bunu araya sokup, akepeden torpil bulup, tüm kamu kuruluşlarına yerleştiler. sonra da böyle dayı tavırları haliyle oluyor. nerden buluyor bu cesareti, çünkü torpili var, kimse ona bir şey yapamaz!!! memleketin en üst kamu görevlilerinin bile yanlışlıkları akepe tarafından örtülüp, suçlu da olsa bizim adamımızdır anlayışı ile yönetilen bir memlekette, allahın cahil cühelası bu tür davranıyorsa, normal görün arkadaşlar. elbet onun güvendiği dağlara kar yağmaz bu zihniyetli iktidar iş başındayken...
politikaya girdim biraz, kusura bakmayın ama elin zontası politikayı kullanıp o yerlerde çalışıyorsa ve bizler mağdur oluyorsak bu kadrolaşmadan, lütfen arkadaşlar biz de politikaya bulaşalım ama çamura bulaşmayalım...
davanda ise sonuna kadar git. benim araçımın sileceğini kırdı diye bir zontayı dava ettim, ilk celsede hakim 1,200 ytl cezayı kesti amcama. ne avukat ne bir şey. kimsenin yanına kalmamalı. avukat arkadaşın yoksa o konuda da yardımcı olabilirim, çünkü mahkemeye sunacağın doktor raporları falan önemli. şahit de ayarlasan olayı gören, tam süper olurdu. umarım ayarlamışsındır. çünkü bu tür olaylara sessiz kalmayacak, aman politikaya bulaşmayayım, aman başımı belaya sokmayayım demiyen gerçek vatansever bir kitle var, tüm yıldırmalara karşılık. buna yürekten inanıyorum.