- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her sabah olduğu gibi işime gitmek üzere evden çıktım ve Haremdeki arabalı vapura geldim. Arabalı vapurda arka tarafa motosikleti park edecekken, kaba saba bir görevli motosikleti halat babalarının yanına part etmemi söyledi(yani park alanı olmayan bir yere) nedenini sorduğumda benim durduğum yere araba alacağını söyledi. Bende motosikletlilerinde bu vapura binmek için para ödediğini ve normal araç park yerine park edeceğimi söyledim. Ve motosikleti normal arabaların arkasına aldım. Bu vatandaş söylenmeye başladı, o sırada güvenlik geldi, Beyfendi yolcu bölümüne geçin lütfen dedi, tamam dedim yukarı çıktım, bu insan kılığındaki mahlukat da arkadamdan kendi kendine küfürler sayarak peşimden yukarı çıktı, dedim ne diyorsun sen ayağa kalktım, aya kalkmamla kendisi üzerime saldırarak burnuma yumruk attı, bakınız para veriyoruz ve İDO bunun karşılığında ücretsiz burun estetiği yapıyor. Neyse Ben daha karşılık vermeye fırsat bulamadan vatandaşlar beni tuttular. Bırakmıyorlar, eleman tehdit ediyor öldürürüm lan seni denize atarım vs vs vs. Yumruğu yiyen ben,tehdit edilen ben ve tutulan ben o da ilginç bi konu, neyse bir kalabalık ki sormayın herkese cümbüş çıktı, fakat orda olması gereken güvenlik nerde tabiki yok, bi baktım bana saldıran eleman da yok, güvenlik yok mu kardeşim diyorum ses yok kimsede, sanki vapur kendi kendine gidiyor sadece yolcular var. bütün personel kayboldu ortadan. ve kaptan köşküne çıktım tabi bu arada burnum kanıyor,(kıkırdak ta kırık var, hastahane de doktor düzeltti
) Kaptan şaşırdı tabi birini yukarda görünce, "Selam kaptan" dedim."Biz bunun için mi biniyoruz para veriyoruz bu vapura İDO ya" dedim. "Ne oldu?" diye sordu kaptan. Anlattım olayı ve bi zahmet kağıt mendil versenizde burnumu silsem dedim
. O sırada kaptanın yanında bi personel vardı, aşağı inmişti. Yukarı geldi ve direkt laf bu " kardeşim sen haksızsın adama saldırdın" yanlız cümle deki önemli kelime "saldırdın", dedim ben yukarı çıktım buraya geldim beni görünce şaşırdın yani olayı görmedin, ayrıca saldıran ben olsam şu anda burnunda hasar olan o arkadaş olurdu ki,(motosiklet eldivenleri gayet güzel muşta görevi görür) öyle birşey yok. Neyse döndüm kaptana dedim anons edin, polis gelsin iskeleye, baktım iskeleye yanaşıyoruz polis yok, bende 155 i aradım polis istedim iskeleye, indik iskelede, bi baktım bana saldıran eleman vapura geri binmiş kapakları kapatıyor, dedim noluyor, nereye gidiyor bu eleman, dediler bu vapura sefer yok(ilginç değil mi, bana sanki elemanı kaçırma operasyonu gibi geldi) dedim şikayetçiyim bne bu elemandan polis gelecek, neyse ekip geldi, olay nedir vs vs oyalıyorlar ki belki ben affederim, neden? başlarına iş çıkacak şimdi; dedim ben şikayetçiyim boşuna vakit kaybetmeyelim, ben öyle diyince yaşlı olan memurun suratı ekşidi, neyse elemanı bindirdiler ekip otosuna, bende motosikletle takip ettim geldik karakola, ordan aynı ekip otosuyla hastahaneye gittik, eleman başladı, ya kapatalım bu konuyu , sanki olayı ben başlattım ben saldırdım
dedim onu yumruk atmadan düşünecektin, ben sana küfür ettim mi, hayır, saldırdım mı , hayır, yumruk attım mı, hayır. yarım saatten fazla şikayetçi olmamam için ısrar etti, baktı ben kabul etmiyorum beni Allah'a havale etti arkadaş. Olaya bakın yavuz hırsız misali yani. Neyse karakola geldik ifadeler yazıldı tutanaklar tutuldu. Olay Türk yargısına intikal etti. Sonra İDO yenikapı genel müdürlüğe gittim. Oradaki yetkililer şaşkın şaşkın anlattıklarımı dinlediler, inanamadılar. Dedim ki, bakın vapurda güvenlik yok, güvenlik benim can güvenliğimi sağlamak için var ortada yok, ben para veriyorum ve sizin personeliniz tarafından saldırıya ve hakarete uğruyorum. Halk ido olarak kendisini vapurda karşılayanı tanır dedim, ve karşılama hiç hoş değil. Biz motosiklet kullanıcılarının gördüğü üvey evlat muamelesi nedir. İskele babası yanına motor mu parkedilir. Parketmeyince personeliniz tarafından hakaret edilip saldırılması gelenekmidir dedim. Personel hakkında şikayetçi oldum. gerekeni yapacaklarını söylediler. Umarım bu tarz personeli görmeyiz(ben bile inanmıyorum bunu yazarken böyle bir personel görmeyeceğimize) Aslında burada İDO 'ya da dava açabilirim. O konuda kararsızım. Sonucen onların gemisinde onların personeli tarafından saldırıya uğradım ve burnum kırıldı. Bu arada inanın ki şu satırları yazarken çok sakinim ve hatta olay esnasında çok sakindim.Herhalde haklılığın getirdiği sakinlik bu olsa gerek. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın arkadaşlar, sadece bu olayı sizlerle paylaşayım istedim. Herkese saygılar sevgiler.
Son düzenleme: