Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için gerçekten çok teşekkürler. Güvenlik açıkları çok büyük, o kadar büyük ki ben kaptan köşküne elimi kolumu sallaya sallaya çıktım tabiri caizse. Farzedelimki böyle bir olay olmadı , ve kötü niyetli biri çıktı kaptan köşküne, evet iş bitti, gemi artık o kişinin kontrolünde. Yani arabalı vapurlarda Allah'a emanet gidiyoruz.
İnanınki sakinlik en iyisi, o haklı olmuş olmanın verdiği rahatlık, sizin adama saldırıp istediğiniz gibi dövememiş olmanızın verdiği rahatsızlıktan daha üstün.
Daha önce anlattığım trafik kazasında bana saldıran bayan şöförün babasına karşılık verdiğimde ki, adam benden iriydi , adam morluklar ezikleri için 3 gün rapor almış, bana el incinmesi yazdılar. Mahkeme sonucunda bende, o şahısta 800 ytl para cezası aldık. hafif yaralama suçundan. Yani para cezaları artık o kadar hafif değil. Ve bu olayın tecrübesi ile sakin olmanın en iyi yol olduğunu düşündüm. O kişiyi zaten dövebileceğimi bilmek benim için yeterli, ama vatandaşlar ben daha iri ve cüsseli olduğum içim beni tutuyorlar. Hadi vatandaşın elinden kurtuldum diyelim bir yumruk attım ve o mahlukatı devirdim, burnunu kırdım.( Bu durumda o insan kılığındaki mahlukattan bi farkım kalmamış olacak). Ve bende suçlu duruma geçmiş olacağım ve yine para cezası ödeyeceğim. Yani ha hayvanat bahçesine gitmişim 800 ytl lik fıstık alıp maymunlara atmışım. Ha bu mahlukata yumruk atmışım benim için aynı şey. Hatta 800 ytl yi maymunlara harcamak daha mantıklı

İnanınki halen sakinim hiç sinirli değilim, çünkü yapmam gerekenleri yaptığıma inanıyorum. Neden derseniz eşeği döverseniz yarabbi şükür der. Yani bi işe yaramaz. Ve avukatımla henüz görüşemedim, İDO ya da dava açmayı düşünüyorum ciddi olarak.
Ek olarak olay esnasında ve sonrasında arabalı vapurda seyahat eden motosiklet sürücüsü hiçbir arkadaşı da yanımda göremedim. O da ilginç bir anektod onuda ekleyeyim dedim.
Ve Türk milleti olarak kavga ayırmayı çok severiz ama neden hep sadece bir kişi tutulur onu anlamış değilim. Aslında tutanı,ayırmaya çalışanı dövmek lazım. Sırf bu işgüzerlar yüzünden darbe alınıyor

Tekrar hepinize sevgiler saygılar.