hayırlı haftalar İZMİR MT
bayram tatili sonrası çalışmak nasıl ha:queen:
Sercanım ben hemen sipariş listesini yapayım almanyadan gelecekler listesi![]()
bende sergioo ya takılayım artıkkk... AYVALIKtan izmir e gecerken bana ugrarsın demi sercan?????
abi cok cok selam soyledim ablalara, seni bekliyorlar...iş bulduğuna sevindim
bende pazarları mesaideyim ne mutlu bizlere:mrgreen::mrgreen:
SERCAN kardeşim hayırlı yolculuklar:rendeer:
güzel alaman ablalara selam
SERCAN kardeşim hayırlı yolculuklar.selametle git ve geri dön
hayırlı haftalar İZMİR MT
..............ilk buluşmamızda 1 LT GAZyagı istiyorum sende müsait olursan tabi.hayırlı işler:cat:aralığın ilk haftası bi 9 gün daha geliyor aykut merak etme![]()
iyi günler Mt izmir
Alo izmir mt yokmu bir aktivite kış uykusu erken bastı galiba
Alo izmir mt yokmu bir aktivite kış uykusu erken bastı galiba
sanada hayırlı haftalar kardeşimmm.Sen ne zaman alıyorsun motorunu E hadi artık alda makinanı bir takım kuralım.HAYIRLISIYLA
abi elbet gönül ister en ii makinayı ama biraz sabırla en ii makinayı alacam inşallah. kendimi ve arkadaşlarımı sabır a davet ediyom bomba bir makinayla gelecem işallah yakında:cherry:
slm millet bu cuma hem toplantı hem tekrar sizleri görme hemde yeni ortağı olduğum yerin açılışını hep birlikte kutlamak üzere tüm mt izmir ailesini GREEN BAR a davet ediyorum. gümrük otobüs duraklarının hemen arkası türk telekom bölge müdürlüğü karşısı 10 ekim cuma günü aynı zmanda doğumgünüm uzun bi aradan sonra bende uzunca bir dışarda kalacağım o gün umarım özlediğim arkadaşlarıda görme fırsatım olur hemde cuma toplantısını yapmış oluruz cuma görüşmek üzere...
slm millet bu cuma hem toplantı hem tekrar sizleri görme hemde yeni ortağı olduğum yerin açılışını hep birlikte kutlamak üzere tüm mt izmir ailesini GREEN BAR a davet ediyorum. gümrük otobüs duraklarının hemen arkası türk telekom bölge müdürlüğü karşısı 10 ekim cuma günü aynı zmanda doğumgünüm uzun bi aradan sonra bende uzunca bir dışarda kalacağım o gün umarım özlediğim arkadaşlarıda görme fırsatım olur hemde cuma toplantısını yapmış oluruz cuma görüşmek üzere...