bahtiyar pazar günü için plan netleşti değilmi ?
bende son kez grup ilee biryerlere gaz açayım istiyorduymmm... calışmaya başladıgım için haftasonları tatilim malesef yokr:
hafta içine, tatil iznimi veriyorlar
bu haftasonu gezi olur diee binbirr takla attım izin kopardımmm..
bende sergioo ya takılayım artıkkk... AYVALIKtan izmir e gecerken bana ugrarsın demi sercan?????
pier sen direk çobana git oranın güvenliğini sağla buraya gelmene gerek yok DANAYI yatırsınlar beklesinler :queen:
SERCAN kardeşim hayırlı yolculuklar.selametle git ve geri dön13:00 ayvaliktan yola cikis.
15:00 Izmir
18:00 hizlicesi ve karmacoma ile bulusma
24:00 ev
06:00 uyanis, tras, briyantin
09:00 ucaga binis
11:00 ALMANYA DAN SELAMLAR
Gulsen in de hepinize cok cok cok selami varmis...
Tuncer bu arada barman olmana sevindim kardesim... dedim sana, torpil yaptiracagim diye![]()
abi adam almanyadageçerken atlasın uçaktan :queen:
bu arada gazyağı arayıpta bulamayan arkadaşlar varsa izmirde hatayda askeri hastanenin dibindeki BP ye gelmiş. gaz yağınızı aldıktan sonra banada çay içmeye bekliyorum :wiinkk:
SERCAN kardeşim hayırlı yolculuklar.selametle git ve geri dön
Gaz yagını ne yapacaz abisi ama sadece senin için oraya gelebiliriz çay kahve bahane .................................
VASKO cum eglendiğine sevindim.evet zincir temizlemeyi ben mazotla yapıyorum gazda aynı işi görüyormu
Ohoo neler neler yaptık Videoyu yüklediklerinde görürsünüz :cherry:bizimkilerde yoldadır şimdi.Süperdi herkese çook teşekkür Vasco senin canavarda iyi kaçıyomuşş:cherry:
gaçmazmı beaaşu videoyu yuklede izleyek
![]()
İyi Haftalar arkadaşlar... bu cuma hep beraber biryerlerde toplansak? :rendeer: geliyorum artık...