[İzmir - MT]

bahtiyar pazar günü için plan netleşti değilmi ?

Son düzenleme:
bahtiyar pazar günü için plan netleşti değilmi ?

abi burada bi hareket yokk.. arkadaslar free takılıyorr.. bende cep telefonu vasıtasıyla bi aksiyon yaratıcam artıkk.. olmadı senin ewe kadar gelip dönerrim. yol olarak 100 km kusur un üzerinde yol kat edecegim için; şehir içi gezisi olur benim için :cherry::wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Saat 15 te gaziemir migrosta buluşup ÇOBAN ET yapmaya karar verdik..... Vakti müsait olanları bekleriz.......

3te yanınızda olurum benim için ters istikamet olacak ama farketmez :wiinkk:

bende son kez grup ilee biryerlere gaz açayım istiyorduymmm... calışmaya başladıgım için haftasonları tatilim malesef yok :pr:

hafta içine, tatil iznimi veriyorlar

bu haftasonu gezi olur diee binbirr takla attım izin kopardımmm..

bende sergioo ya takılayım artıkkk... AYVALIKtan izmir e gecerken bana ugrarsın demi sercan?????

İşsizligin ne kötü oldugunu bilirim yeni işin hayırlı olsun inşş 5 kasımdan sonra benimde bi işim olacak :):)

pier sen direk çobana git oranın güvenliğini sağla buraya gelmene gerek yok DANAYI yatırsınlar beklesinler :queen:

Moderatör (forrap)
Yine efsanevi bir çobanet gezisi daha..Hadi iyi eğlenceler :cat:
Bu arada ne kadar burada yemek yersem yiyeyim,inanın MT İzmir le gezi yapamamaktan 6-7 kilo verdim :) Her ne kadar burada da ızgara vs. yesek de sık sık,sizlerle yaptığımız mangalların yerini hiç tutamaz.. Askerliğim bitince 2 ayda arayı kapatırım gibi ama :cat: :)

sensiz ne ADANA kebabın ne bol yağlı SUCUĞUN tadı yok semaverde çay bile eski tadını vermiyor SOHBET olmayınca :salut:

Moderatör (forrap)
:salut:
Çok duygulandım abi,inan boğazımda kaldı zaten sizsiz boğazımdan zor geçen kuzu şişim..Sanırım devam edemeyeceğim,neyse ki beyaz peynir ve beyaz şarap almıştım başlangıç olarak önce..:)

Geyik bir yana,benim yerime de yiyin:cat:

pier sen direk çobana git oranın güvenliğini sağla buraya gelmene gerek yok DANAYI yatırsınlar beklesinler :queen:

Tmm o zaman abi ben danayı yatırayım:queen: Benim tel vardı heralde sende cengiz abi gelince siz beni çaldırın yinede :cat:

Yalanını yiyim tuncer 6 7 kilo kaybetmiş pee:p Kardeşim 3 kilo almış 1 ayda ben de 2 kilo almışım:cherry:
Şaka bi yana özlettin kardeşim hade hayırlı tezkereler..

13:00 ayvaliktan yola cikis.

15:00 Izmir

18:00 hizlicesi ve karmacoma ile bulusma

24:00 ev

06:00 uyanis, tras, briyantin

09:00 ucaga binis

11:00 ALMANYA DAN SELAMLAR:)

Gulsen in de hepinize cok cok cok selami varmis...

Tuncer bu arada barman olmana sevindim kardesim... dedim sana, torpil yaptiracagim diye;)
SERCAN kardeşim hayırlı yolculuklar.selametle git ve geri dön

abi adam almanyada :D geçerken atlasın uçaktan :queen:

bu arada gazyağı arayıpta bulamayan arkadaşlar varsa izmirde hatayda askeri hastanenin dibindeki BP ye gelmiş. gaz yağınızı aldıktan sonra banada çay içmeye bekliyorum :wiinkk:

Gaz yagını ne yapacaz abisi ama sadece senin için oraya gelebiliriz çay kahve bahane .................................

Son düzenleme:
SERCAN kardeşim hayırlı yolculuklar.selametle git ve geri dön

Gaz yagını ne yapacaz abisi ama sadece senin için oraya gelebiliriz çay kahve bahane .................................

zincir temizlemeye gerek duymuyon mu abi :p usta hallediyor diyosan orası başka :D
bu arada ekip çoban ettte dahala tam en güzel yerinde semaver yandı 1 bardak içtim ve ben geri dönmek zorunda kaldım kim bilir daha neler yapıyorlar :queen:

DSC01490.jpg

Son düzenleme:
Ohoo neler neler yaptık Videoyu yüklediklerinde görürsünüz :cherry:bizimkilerde yoldadır şimdi.Süperdi herkese çook teşekkür Vasco senin canavarda iyi kaçıyomuşş:cherry:

VASKO cum eglendiğine sevindim.evet zincir temizlemeyi ben mazotla yapıyorum gazda aynı işi görüyormu

İyi Haftalar arkadaşlar... bu cuma hep beraber biryerlerde toplansak? :rendeer: geliyorum artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar