motorun lastiği patlarsa ne yapılmalı ?

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başıma hiç gelmedi olaki başımıza geldi ne tavsiye edersiniz? sprey var mı mesela kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarsa bence çok faydalı olacak... tşk...

arka lastik patlarsa deponun üzerine oturup lastikçiye kadar giderim bide allaha dua ederim önde patlamasin diye:cherry:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
arka lastik patlarsa deponun üzerine oturup lastikçiye kadar giderim bide allaha dua ederim önde patlamasin diye:cherry:

araştırdım şimdi sprey var

otm091154.jpg

Tüm marka ve model motorsikletlerde ve bisikletlerde,botlarda kullanıma uygundur
Ürün Italyada üretilmektedir.
Lastiğinizi hem tamir edin hem şişirin!
Sabah kalktığınızda yada en olmadık zamanlarda motorsikletinizin lastiği patlayabilir.Zahmetli ve yorucu olan lastik tamir işini pratik bir şekilde halledebilirsiniz.
Bu mucize sprey patlayan lastiğinizi içerisindeki hava ile temas halinde kauçuklaşan sıvısıyla tamir eder,hemde lastiğinize 20 psi a kadar şişirebilmektedir.
Lastik tamir köpüğü patlamış lastikleri onarır
Lastikteki delikleri hızlı bir şekilde kapatır ve lastiği şişirir(20 havaya kadar)
Pratik, hızlı ve güvenilir bir üründür.
En yakın servise ulaşmanızı sağlar.
Uygulama:
Lastik tamir köpüğü, uygulamadan önce çalkalayınız.
Ürün, lastiğin sibobuna gelicek şekilde yerleştirin ve basarak tüpün içindeki kimyasal oluşum lastiğin içine boşaltın.
İçine boşaltılan kimyasal oluşum lastiğin patlak kısmını kapatır ve şişirir.

araştırdım şimdi sprey var

otm091154.jpg

Tüm marka ve model motorsikletlerde ve bisikletlerde,botlarda kullanıma uygundur
Ürün Italyada üretilmektedir.
Lastiğinizi hem tamir edin hem şişirin!
Sabah kalktığınızda yada en olmadık zamanlarda motorsikletinizin lastiği patlayabilir.Zahmetli ve yorucu olan lastik tamir işini pratik bir şekilde halledebilirsiniz.
Bu mucize sprey patlayan lastiğinizi içerisindeki hava ile temas halinde kauçuklaşan sıvısıyla tamir eder,hemde lastiğinize 20 psi a kadar şişirebilmektedir.
Lastik tamir köpüğü patlamış lastikleri onarır
Lastikteki delikleri hızlı bir şekilde kapatır ve lastiği şişirir(20 havaya kadar)
Pratik, hızlı ve güvenilir bir üründür.
En yakın servise ulaşmanızı sağlar.
Uygulama:
Lastik tamir köpüğü, uygulamadan önce çalkalayınız.
Ürün, lastiğin sibobuna gelicek şekilde yerleştirin ve basarak tüpün içindeki kimyasal oluşum lastiğin içine boşaltın.
İçine boşaltılan kimyasal oluşum lastiğin patlak kısmını kapatır ve şişirir.

Son düzenleme:
eğer hızımız yüksekse selavat getirmeye başlamalıyız:)

lastiği yaptıracağız başka çaresi yok:rendeer:

bu sistem tubeless lastikler için gecerli galiba iç lastikli olanlardada kullaniliyormu...

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu spreyin içindeki lastiğin içine giriyor mutlaka eee o madde içindemi kalıcak ?

köpükler var yanına birtane al eğer büyük yarık değilse seni lsatikçiye kadar götürür tabi bu teoride boyle iki kere birileri denerken denk geldi köpük ikisindede yemedi :D genelde başka bir motorcu kardeş lastiğini alıyor yaptırıp getiriyor.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
kullanan arkadaş varsa yardım alabiliriz... kaskodan herhalde acil yardım çağırırım ücretsiz çekici hizmeti vardı ...

ben söküyorum lastiği atlıyorum dolmuşa yaptırım geliyorum nasıl bu sprey şampriellide de işe yarıyormu

Benim tekere vida girmişti, hava bastık yarım saat tekerlekçi aradım sonun da Bostancı köprüsünün ordaki buz motora gittim, yama yaptılar ama yarım saat idare etti, hava bastığımızda, vida çivi gibi bir şey girdiyse çıkarmayın hava basın yarım saat idare ediyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar