[İstanbul - MT]

selam arkadaslar foruma yeni üye oldum..yeni tainimden dolayı artık istanbulda olacağım..son 1 aydır arastırıyorum ki hem istanbul trafiğinde kolaylık sağlamak hemde tutkularımı gerceklestırmek maksadıyla cruiser motor almaya karar werdım ilk deneyimim olacak fakat orta halli bir shadow 600 almayı düşünüyorum..belki ozman aranıza katılabilirim..yönlendirmeleriniz olursa sewinirim..

ya istanbul mt topiği isim ve mekan belirtilen bi topik halne gelmiş
bende diyorum ki biz koca istanbul mt şu topiği amacına uygun hale getirelim daha çok ziyaret edelim kötümü diyorum ki gürkan... :)

kötü demiyorsun cadı cım ankara türkiyenin başkenti istanbul mt de bu sitenin başkenti olması lazım derim ben katılırmısınız :rendeer::rendeer::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...

kötü demiyorsun cadı cım ankara türkiyenin başkenti istanbul mt de bu sitenin başkenti olması lazım derim ben katılırmısınız :rendeer::rendeer::wiinkk:

abi gene edebiyat parçalamışsın yau :) :cat:

wayy buldun kendine göre birini demek hayırlı olsun:p:mrgreen:
yanlış yazdım ben gelmiyim ozaman demek istemiştim :p

selam arkadaslar foruma yeni üye oldum..yeni tainimden dolayı artık istanbulda olacağım..son 1 aydır arastırıyorum ki hem istanbul trafiğinde kolaylık sağlamak hemde tutkularımı gerceklestırmek maksadıyla cruiser motor almaya karar werdım ilk deneyimim olacak fakat orta halli bir shadow 600 almayı düşünüyorum..belki ozman aranıza katılabilirim..yönlendirmeleriniz olursa sewinirim..

istanbula hoş geldin arkadaşım:rendeer:
motosiklet konusunda da arkadaşlar sana yardımcı olucaktır... forumlardan da istediğin tarz makineleri inceleyebilirsin :wiinkk:

bayram sonu ufak bi gezi düzenlesek arkadaşlar nasıl olur ??

düzenliycez hiç merak etme ama istersen önce bayramdaki buluşmamıza katıl bayram sonrası için bi topik açıcam ilgili arkadaşada duyrulur :bounce:

sana katılıyorum :rendeer:

abi gene edebiyat parçalamışsın yau :) :cat:

parçalıya parçalıya edebiyat bırakmadı :queen:

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

hayırlı bayramlar istanbulllllllllllll :rendeer:

eskişehir; trakya; antalya sizinde bayramınız mübarek olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun :rendeer: daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]İSTANBUL MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ[/PANKART]

.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar