Otobüsün koduna dikkat etmedim. Hat 92G.
Keşke sorsaydım adama, nedir bu hocam diye. Sabahın erken saatlerinde kafamı toparlayamadım. 92G numaralaı otobüs, yarın yine binicem muhtemelen.
DiKMeN bence bu durumda konuşulacak iki esas var.
Yolcu indiren otobüsün sağından hiçbir araç geçemez, geçmemelidir. Geçerse kusurludur. Ancak ;
Yolcu taşıyan araç, inen yolcuların güvenliğini sağlamak için durağa iyice yanaşmalıdır. (Sıkışık trafiktede en sağa!)
İlk kuralı ihlal eden motorcular olduğu gibi, ikinci kuralı ihlal eden şoförlerde vardır.
Sıkışık trafikte herşey olabilir, durağa gelemesede yine sağa yanaşmadan indirmemesi lazım. Yaşlısı var, Özürlüsü var. Sadece aradan motor geçmesi değil, sağ tarafta kalan araçlar aniden yürüyebilirde.Yolcular ortada kalıyor. Çokcada oluyor bu...
Otobüs iyice sağa yanaştıktan sonra inen yolcuyu ezen motorcuyada birşey diyemem.
Sabahın erken saatlerinde bu analizi iyice yapamadığımdan, kafamı toplayıp adama gidip sormadım nedir bu diye? Bir hadise mi oldu? Ama şunuda söyleyeyim bizi karaköyde durağa 1,5 şerit açıklıkta (Cep Hariç) indirince, kızmamak elde değil...
Evet, benim anlatmak istediğim de kabaca bunlar, fakat maalesef her zaman otobüse de kabahat bulmamak lazım.
Şimdi otobüs yolcu durağına geliyor ve durağın iki tarafına da araba parketmiş oluyor ve otobüs içeri giremediğinden biraz açıkta durarak kapıları açabiliyor (sıkça yaşanan bir durum)
Bu durumda motorcu o araya girebildiğinden, yolun ortasında duran otobüs şoforüne söverek sağ taraftan girerek ilerlemeye çalışıyor :queen:
Yukarıda anlattığım durumlar şimdiye kadar gördüğüm olaylardan ibaret.
Ama özellikle, sıkışık trafikte, sağa yanaşık olsa bile otobüslerin sağından geçmeye çalıştığımız zamanlar sıkça oluyor.
Otobüs, sonuç olarak illa jantını kaldırıma dayamak zorunda değil ve motorcular için se yarım metre olan bir boşluk geçmeye müsait bir yer anlamına gelebiliyor
Sonuç olarak, zaman zaman hem 4 hem de 2 teker sürücüleri çeşitli kuralları ihlal ettiklerinden dolayı
"Yukarıdaki uyarı levhasını asan sürücünün de" hangi tür şoför olduğunu tam olarak bilmediğimizden dolayı direkt olarak şoföre yüklenmemizin yanlış olacağı kanaatindeyim.
Hemen hatırlatmak isterim ki,
"Yayayı en çok tehlikeye atan araçlardan birisi de motorsikletlerdir"
Bunu da hemen şöyle açıklayayım, araçlara kapalı olan yerlere motorsiklet sürenlerin girme heveslerini sanırım hepimiz biliyoruz.
Sonuç olarak burada yürüyen vatandaşlar da bu yolda araç yoktur misali yolda rahat rahat yürümektedirler ve zaman zaman aralarından özellikle "servis yapan" motorsikletli araçlar zigzag çizerek geçmektedirler. (bakın aheste aheste değil, tabakhane ve dışkı yakınlaşması şeklinde :queen: )
Şimdi burada, o hamleyi yapan arkadaşlar, hep bahane bulduğumuz 4 teker sürücülerinden farksız bir hareket içerisine girmiş bulunuyorlar.
Nasıl biz 4 tekerler bizi kaale almıyor sıkıştırıyor diye yakınıyorsak biz de yayalara aynı şeyi yapıyoruz ve yayaların trafiğe kapalı alanda bize yol vermeleri gerektiğini düşünüyoruz zaman zaman
Bu son yazdıklarımı bizzat yaşadım, Kadıköy de dersaneler sokağında 3 sene eğitim verdim ve bizim sokak trafiğe kapalı olmasına rağmen motorsikletler vızır vızır işlerdi ve kaç kere yayaya çarpma vakası gördüm :farao:
Nasıl yaya orada bir aracın gelip kendisine çarpacağını düşünmüyorsa, otobüsten inen bir vatandaş ta oradan bir motor geçeceğini hesaplamayacatır.
Aynı şekilde, otobüs şofürü de kapı tarafını kontrol edip açsa bile, o açıp yolcu inene kadar geçen sürede otobüsün arkasından kırıp araya atlayan bir motorcu bütün kontrol mekanizmalarını delerek inen yolcuya çarpabilir
Bu nedenledir ki, her ne şekilde olursa olsun, araçların bir taraflarından geçerken dikkatli olmak gerekir.
Mesela ben şahsi olarak, sıkışık trafikte, bir otobüsün solundan bile geçerken çok temkinli oluyorum.
Çünkü trafik sıkışık diye, yayanın biri karşıya geçmeye çalışabiliyor ve otobüs yüksek olduğundan biz onu göremiyoruz. Adam da trafik sıkışık olduğundan ve bir motorsikletin oradan geçebileceğini hesaplamadığından dolayı zırt diye yola atlıyor.
Ben özellikle uca geldiğimde kafayı uzatıp bakıyorum oradan çıkacak biri olacak mı diye
Kısacası, motorsikletler hem yayalar, hem de şoförler için ne zaman nereden çıkabileceği belli olmayan araç statüsüne giriyor
Not: Biraz uzun yazdım sanırım :queen: