[Ankara - MT]

ben gelmeyince o tatlının ne önemi var hem çok aç göslüsünnn valla ben seni 5 millonLA DOYURAMAM HAA SEN ŞİMDİ BENİ SİTEYEDE YAYARSIN HAA TATLI PARAMI VERMEDİ DİE:mrgreen::p::arrow::::pizza::

ben gelmeyince o tatlının ne önemi var hem çok aç göslüsünnn valla ben seni 5 millonLA DOYURAMAM HAA SEN ŞİMDİ BENİ SİTEYEDE YAYARSIN HAA TATLI PARAMI VERMEDİ DİE:mrgreen::p::arrow::::pizza::

mahkemeye veririm seni. o tatlı alınacak!

kenankan, nerden aldın fiyatı? çayıroğlu hafif kazıktır. yibadan uyduramazsında, denk gelmez. 25 normal gibi. gırmayacaktın aslanım.:bounce:

poofff, e normal tabi gezide emrah abinin arkasından gidiodum :bounce:

vay be iyi fiyat çekmişler 5-10 arası bulursan yibaya bak

banada balataya 55 YTL dedi çıktım yan dükkana girdim 5 YTL :queen:

işim yoğun 10 11 den önce çıkamam o saatten sonra gelmeminde hiçbir mantığı yok ilerleyen zamanlarda inşallah katılırız

yazık sana o saate kadar çalışılınır mı yaa kendi işin değilse tabii

pofff püfff puff tamam tamam ::sas::

valla tatlıyı almadıkça herkes aynı muhabbeti yapıyor zaten adam başı 3 tatlıdan hesaplarsan 60 X 3 = 180 tatlı civarı alman lazım o su kadar kilo etmesi lazım :)

Son düzenleme:
yaaa o kadar tatlı olurmuymuş yahu batıracaksınız beni hayır kendi işim değil amele oldum iice salak gibi geziniom ramazandan beri hergün 12-13 saat yaaaa

patron adam ohh gez bakalım dükkan senin nasıl olsa :) ortaklık anlaşması yaparsak bugün bende öle olurum artık :)

patron lugun tadı başka canım:bounce:

çevremdekileri zengin etmek gibi bir huyum vardır, sana söyledigim projeyi kaçırma derim gel halledelim ondan sonra gezermisin motormu alırsın sana kalmış :cherry:

çevremdekileri zengin etmek gibi bir huyum vardır, sana söyledigim projeyi kaçırma derim gel halledelim ondan sonra gezermisin motormu alırsın sana kalmış :cherry:

banada puro alsana çıkmışken kenan. ayıptır söylemesi bende patronumda! telyakarı aradın mı? ne diyolar?

banada puro alsana çıkmışken kenan. ayıptır söylemesi bende patronumda! telyakarı aradın mı? ne diyolar?

abi aradım yan tarafın numarasını verdi modial in orayı aradım orasıda 23 ytl dedi.
çin degilmi bunlar anlamadımki ucuz olması gerekmiyormu :silent:

ha bu arada benim anlatmak istedigim şeye basamak deniyormuş :)

Son düzenleme:
yaw insan yaptığı şeyden biraz şüphe duyunca, biraz destek arıyo, bin aslanım kışın da bin yağmurda da bin fln gibi :salut: virajları araba gibi alıyorum fln ama cama çarpan yamur damlalarıyla sürmek bi tuaf oldu hoşuma gitti yani, herkes baklava böree sardırmış, neyse baklava da iidir, araya eski üye gibi karışıp baklavanın tadına bakabilir miyim acabaa ::blusssh:

olmaaaazzz kaç gündür başımın etini yiyolar tatlı tatlı tatlı die tatlılar benden böreklerde senden ha

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw insan yaptığı şeyden biraz şüphe duyunca, biraz destek arıyo, bin aslanım kışın da bin yağmurda da bin fln gibi :salut: virajları araba gibi alıyorum fln ama cama çarpan yamur damlalarıyla sürmek bi tuaf oldu hoşuma gitti yani, herkes baklava böree sardırmış, neyse baklava da iidir, araya eski üye gibi karışıp baklavanın tadına bakabilir miyim acabaa ::blusssh:

olmaz öyle tatlı yada muadili bir şey kaynak yapma şansın yok araya. Heleki steril Sülo görmesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yağmurda çamurda binmem için benden tam destek yağmurluğun yoksa proti motorda çok güzel yağmurluk var :p:p:p

yaaa o kadar tatlı olurmuymuş yahu batıracaksınız beni hayır kendi işim değil amele oldum iice salak gibi geziniom ramazandan beri hergün 12-13 saat yaaaa

ohoooo bu neki sen bizi kamplarda gör birde. Doymak bilmiyoruz kontrolden çıkıyoruz sucukları görünce hele Onur kabuğuyla birlikte yiyor :p:p:p öğtücü gibiyiz valla :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
puhah hah hah zu hah hah ya kardeşim bu nasıl bi yemek yeme yahu böyle nerden üye olmuşum bu siteye allahtan tatlıcı falan değiliz dermişim sen benim attıım videoyu gördünmü bakemmmm

ok hallederiz akşam geliyimde konusuruz

puhah hah hah zu hah hah ya kardeşim bu nasıl bi yemek yeme yahu böyle nerden üye olmuşum bu siteye allahtan tatlıcı falan değiliz dermişim sen benim attıım videoyu gördünmü bakemmmm

ne videosu yawww

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar