işim yoğun 10 11 den önce çıkamam o saatten sonra gelmeminde hiçbir mantığı yok ilerleyen zamanlarda inşallah katılırız
hayırlısı olsun. gelmesende tatlıyı gönder kargoyla filan
işim yoğun 10 11 den önce çıkamam o saatten sonra gelmeminde hiçbir mantığı yok ilerleyen zamanlarda inşallah katılırız
omaaasssss tatlıyı ben kendim geldiimde getircem..
ben gelmeyince o tatlının ne önemi var hem çok aç göslüsünnn valla ben seni 5 millonLA DOYURAMAM HAA SEN ŞİMDİ BENİ SİTEYEDE YAYARSIN HAA TATLI PARAMI VERMEDİ DİE:mrgreen:::arrow:::
izza::
mahkemeye veririm seni. o tatlı alınacak!
kenankan, nerden aldın fiyatı? çayıroğlu hafif kazıktır. yibadan uyduramazsında, denk gelmez. 25 normal gibi. gırmayacaktın aslanım.:bounce:
poofff, e normal tabi gezide emrah abinin arkasından gidiodum :bounce:
poofff, e normal tabi gezide emrah abinin arkasından gidiodum :bounce:
pofff püfff puff tamam tamam ::sas::
yibaya gidicem az sonra işi olan gelsin![]()
patron adam ohh gez bakalım dükkan senin nasıl olsaortaklık anlaşması yaparsak bugün bende öle olurum artık
![]()
patron lugun tadı başka canım:bounce:
çevremdekileri zengin etmek gibi bir huyum vardır, sana söyledigim projeyi kaçırma derim gel halledelim ondan sonra gezermisin motormu alırsın sana kalmış :cherry:
banada puro alsana çıkmışken kenan. ayıptır söylemesi bende patronumda! telyakarı aradın mı? ne diyolar?
yaw insan yaptığı şeyden biraz şüphe duyunca, biraz destek arıyo, bin aslanım kışın da bin yağmurda da bin fln gibi :salut: virajları araba gibi alıyorum fln ama cama çarpan yamur damlalarıyla sürmek bi tuaf oldu hoşuma gitti yani, herkes baklava böree sardırmış, neyse baklava da iidir, araya eski üye gibi karışıp baklavanın tadına bakabilir miyim acabaa ::blusssh:
yaaa o kadar tatlı olurmuymuş yahu batıracaksınız beni hayır kendi işim değil amele oldum iice salak gibi geziniom ramazandan beri hergün 12-13 saat yaaaa
patron lugun tadı başka canım:bounce:
çevremdekileri zengin etmek gibi bir huyum vardır, sana söyledigim projeyi kaçırma derim gel halledelim ondan sonra gezermisin motormu alırsın sana kalmış :cherry:
puhah hah hah zu hah hah ya kardeşim bu nasıl bi yemek yeme yahu böyle nerden üye olmuşum bu siteye allahtan tatlıcı falan değiliz dermişim sen benim attıım videoyu gördünmü bakemmmm