[trakya Mt]->>>1.trakya Mt'cileri Iftar Yemeği/herkesi Bekliyoruz.....<<<<

bendedim yalanmı gizemli gördüm seni dedim kendini bi tanıt arkadaşım seni bi tanıyalım yalnızca malatyalı hikmet yetmiyor :bounce:cadı bana destek cık :cat::bounce::bounce::bounce:araştıracam zaten seni :queen:

ayıp ettin gürkan abi sordundamı söylemedik :wiinkk: gurban olam aman cadıyı işin içine sokma kızar falan yazık olur sonra vırak vırak dolanırız ortada mazallah :queen:

bendedim yalanmı gizemli gördüm seni dedim kendini bi tanıt arkadaşım seni bi tanıyalım yalnızca malatyalı hikmet yetmiyor :bounce:cadı bana destek cık :cat::bounce::bounce::bounce:araştıracam zaten seni :queen:

sonuna kadar haklısın gürkan :cat:
hani arkadaşım senin tanışma topiğin :bounce:

ayıp ettin gürkan abi sordundamı söylemedik :wiinkk: gurban olam aman cadıyı işin içine sokma kızar falan yazık olur sonra vırak vırak dolanırız ortada mazallah :queen:

geç kaldın :cherry:
sen yenisin vıraklama hakkını önce sana veriyorum

Son düzenleme:
sonuna kadar haklısın gürkan :cat:
hani arkadaşım senin tanışma topiğin :bounce:
[/QUOT

abi demiştim cadı işin içine sokma diye bak en kazık yerden geldi :queen: Cadı hanım toiğin ne olduğunu yeni öğrenmiş birine topiğin nerde demek biraz ağır değilmi insaf yani demi ??

ama ben gerçekten söylüyorum topiğin nasıl yapıldığını bilmediğimi :(

Motosikleti
Dl650vstorm
giden arkadaslara hayirli iftarlar diyelim artik biz gelemedik ozzi benim yerime 2 porsiyon ye köfteden:queen:

çorbayı içtim tıkandım be sedat 1 porsiyon anca yiyebildim .ee nede olsa yarım porsiyon adamız:p bak mete ye 2 porsiyon götürdü valla. hemde afiyetle :mrgreen:

bayağı maceralı ve hoş olmuş bizde resimdeki tabaklara ekmek bandık doyduk elhamdülillah:queen: hehe nede olsa tekirdağ köftesi trakya mt iftar yemeği:rendeer:...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahilde toplandıktan sonra iftarımızı yapacagımız lokantaya giderken bir iki tane foto çekeyim dedim buyrun.
my.php

my.php

my.php

my.php

Linkleri hotlinks yapmayı unutmuşum :) Neyse canım tıklayı verin iki dakka:bounce:

Motorlarla yaptığımız gezi sırasında çekilen video görüntüsü ne oldu arkadaşlar. Onuda ekleyin de izleyelim onuda :D

Merhaba ARkadaşlar Ntim Kesildi Giremedim Bendeki fotolarıda bugün Atıcam.. Netteki sorunumu bugün halledicem.. Muhtemelen Aksam Saatlerinde Fotolar burda GElen Herkese Çok Çok TEşekkürler....

Müdür fotoları atta birde bayramda ne yapıyoruz uzamıyormuyuz bir yerlere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim payımı kim yedi yaaaaaaa?

Elinize tekerinize sağlık.çok güzel bir ortam olsuş :)

Gelemediğim için çok üzüldüm:pale:

Abi senin payını Metehan abi yedi herşeyden 2 porsiyon aldı MaaşaAllah :) Bende 2 porsiyon yerim diyordum ama yettide arttı bile ogün bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar