Motor Almak İstiyorum, Ama Acemiyim, Yardım Lütfen!!!

Ben arkadaşın çin malı motordansa 2. el bir japon almasını tavsiye ederim.Sonuçta "0" da alınsa çin malları biraz piyango gibi.Sorun çıkardığında motordan hiç anlamayan birinin başını çok ağrıtır.Japon malları hariç Kymco Agility 125 scooter'da tavsiye edilebilir.Baya sağlam bir scooter bildiğim kadarıyla.Eğer iyi bir araştırma yaparsan sana o bütçeyle en uygun çözümün 2. el Agility 125 + kask ve iyi korumalar olduğunu anlarsın.asm nikli arkadaş sana daha çok yardımcı olabilir Agility 125 konusunda:)

yağmur, çamurda binme niyetindeysen öncelikle motosiklet dışındaki ekipmanlara iyi para vermen gerekiyor. sana mutlaka goretex kumaş kışlık bir mont ve pantolon gerek. yoksa sırıl sıklam olursun. kaliteli bir kaska ihtiyacın var ki hem soğukta içeri fazla rüzgar ve yağmurda su almasın hem koruma açısından güvenli olsun. kask ne kadar iyi olursa olsun soğuktan etkilenmemek için kışlık bir maskeye ihtiyacın olacak. bazı kasklarda buğulanmayı önleyici bir özellik var. kendim kullanmadım ama yağmur yağdığı durumda böyle bir şeye ihtiyacın olacağı kesin. veya yanında sürekli buğu önleyici sprey taşımalısın.

düşündüğün her şart altında her yere motor ile gitmekse çin malların unutmanı tavsiye derim. genelde elektrik tesisatlarının çok güvenli olmadığı görülüyor, benim regal dahil. yağmurda su alıp kısa devre yapması ve seni yolsa bırakması ihtimalini taşımak istemiyorsan çin malı düşünme.

diğer bir nokta ise lastik konusu. kışın soğuğunda ve ıslak yolda motor kullacaksan lastiklerinin çok iyi olması gerekir. motosikleti aldığında lastikler muhtemelen iyi olmayacaktır. yumuşak hamurlu yolu iyi tutan lastikler almayı düşünmelisin.

aslında muhtemelen en başta söylemem gerekeni en son söylüyorum. motosiklet temelde arabaya göre gayet ekonomik iken bedava da değildir. özellikle sorunsuz bir şekilde her zaman ulaşım için motosiklet kullanmayı düşünen kişinin başlangıçta fazladan bir masraf yapması gerekiyor. 2000ytlnin yeterli gelmeyeceğini düşünüyorum.

Kymco Agility 125'de karar kıldım arkadaşlar. yanlız önce ehliyet alıcam birazda fiyatların düşmesini bekleyeceğim çünkü sıfır aklma istiyorum.yardımlar için herkese teşekkürler.

Moderatör
Kymco Agility 125'de karar kıldım arkadaşlar. yanlız önce ehliyet alıcam birazda fiyatların düşmesini bekleyeceğim çünkü sıfır aklma istiyorum.yardımlar için herkese teşekkürler.

Motosikleti alana kadar aklina bir cok marka ve model gelecek, kesinlikle bunu alacagim diyecegin modelden bir iki gun sonra baska bir model ve markaya yoneleceksin. Akil ve fikir veren cok olacak, kafani karistiran daha da cok olacak.. Tek tavsiyem, bu sitenin motosiklet icin bi kutuphane niteligi tasidigini bilmen ve bol bol arastirma yapman.. Cogu marka ve modellerin konulari burada mevcut, oku arastir, gozlemle ve dogru karari ver..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende motor almak istiyorum ama hedefim belli kawasaki ninja 250R :wiinkk:

yamaha bws 100 modeli iyi diyorlar ama benim bütçemi aşıyor, acaba max. 2000 ytl tutacak şekilde nasıl birşey alabilirim? çin malıda almak istemiyorum açıkçası

Arkadaşım BWS100 fazla benzin yakar.bir de çok dengeli bir motor deil.benim sana tavsiyem honda beat alman yönünde.çin mallarını da hiç düşünme derim:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar