[trakya Mt]->>>1.trakya Mt'cileri Iftar Yemeği/herkesi Bekliyoruz.....<<<<

sen gençlerle ilğilenirken perpiyi ihmal edersin en iyisi ümmet abiyi çağırmak :queen:

ÜMMET abi şeref konuğu :cherry:

özer hava durumuna baktın mı? yagmur filan varmı acaba :silent:

ogün 27 derece.. yagmur falan yok :cherry:

nası yaniii :cherry:

bi netleşse işaretliycez de :p
eee trakya mt bukadar mı?:bounce:

Daha işaretlememiş bi sürü arkadaş var... çoğalacaktır... :cat:

Emrah Kankam... Bİşey diyemicem

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
bi ihtimal gelebilirim .kesinleşince bildiricem.(tekirdağ köftesi ha .oyoyoyoyyyy):queen:

ßi trakya gezisi süper olurdu aslında ama malesef qelemiyorum size şimdiden iyi eglenceler kızancıklar :)

s.a sevgili trakya mt dostları...

bu kaçıncı etkinlik amma velakin biz ehliyet olupta sağlam bir motorumuz olmayışından aranıza gelemiyor ve dolayısıyla tanışamadık biilem...

bu pazara bi motor bulamasakda en kısa zamanda inş... diyelim.

yinede gelemesekte gönlümüz sizinle bizim yerimizede birkaç vites değiştirin olmazmı:queen: fazla gaz vermeyin benzin pahalı:)

en kısa zamanda görüşmek ümidiyle , ramazanınız hayırlı olsun ... allaha emanet olun ...

Şöyle arkama sağlam vede güzel bir artçı bulursam taaaaa burgazdan tekirdağa kadar gelebilirim :p

özer,bizim genelde yolda kalan telleri kopan arkadaşta gelicek haberin olsun

s.a sevgili trakya mt dostları...

bu kaçıncı etkinlik amma velakin biz ehliyet olupta sağlam bir motorumuz olmayışından aranıza gelemiyor ve dolayısıyla tanışamadık biilem...

bu pazara bi motor bulamasakda en kısa zamanda inş... diyelim.

yinede gelemesekte gönlümüz sizinle bizim yerimizede birkaç vites değiştirin olmazmı:queen: fazla gaz vermeyin benzin pahalı:)

en kısa zamanda görüşmek ümidiyle , ramazanınız hayırlı olsun ... allaha emanet olun ...

sagol kardeşiim allah razı olsun.. Lüleburgazdan gelecek potansiyel arkadaşlar var :cherry: İstersen onlarla gelebilirsin kanımca :)

Şöyle arkama sağlam vede güzel bir artçı bulursam taaaaa burgazdan tekirdağa kadar gelebilirim :p

Kanka Burgaz Tekirdağ cok uzak sanki :p Sen Gel İnanlı köyü çıkışında karşılıcam seni :mrgreen:

özer,bizim genelde yolda kalan telleri kopan arkadaşta gelicek haberin olsun

Tamam kanka onun için istersen yanına ben + misafir bolumunu doldur... bu arada özgür de gelme niyetinde..

Ayrıca İstanbuldan gelecek arkadaşlarımız için bi buluşma randevu olayını gerçekleştirmek gerek..

RoMe0 ya kalsa yanından ayırmazda malesef o qün evi taşıyorum biz ßile qörüşemices o yüsden qelemiyorum yoksa kaçarmı mt toplantıları :)

Angela romeonuda alıp gell:mrgreen::mrgreen: ::tutkuy::

Patron Yaptıgın kıyağı hiç unutmıcam :)) Ee sende Bizdensin Nasıl olsa :))):queen:

Son düzenleme:
parpi babandan izin alalım istersen senin için :p

bagırma arkadaşım bagırma gelicez işte :p

ARKADAŞIMMMM.. :cherry: şaka şaka:cherry: bağırdım because istanbul MT sesimi duysun oralardanda katılım çok olsun diye...bekliyoruz sizleri:cat: hava yağdı ,lastik patladı ,yan yattı yokkkk pazar gecesi bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar