[trakya Mt]->>>1.trakya Mt'cileri Iftar Yemeği/herkesi Bekliyoruz.....<<<<

beyler bende edirneli olarak katılmak isterdim ama okul dolayısı ile eskisehirdeyim pazartesi oradayım kısmetse ama yetisemiyorum hepinize iyi eglenceler

merb arkLar adm gokay t.daq merkezde ciftlikonu mah. de oturuyorum pazar qunu musait oLursam bende qeLirim..

arkadaşlar hava durumuna göre pazar günü yağış gözüküyor haberiniz olsun:rendeer:

Evet arkadaşlar bende geliyorum... İstanbuldan gelecek arkadaşlar'la nasıl buluşulacak vs gibi olaylarda planlanırsa sevinirim. Çünkü ben büyük çekmecedeyim dolayısı ile aranıza yolda bir yerde katılacağım.... Hatta buralardan katılan varsa özelden görüşelim...

Evet arkadaşlar bende geliyorum... İstanbuldan gelecek arkadaşlar'la nasıl buluşulacak vs gibi olaylarda planlanırsa sevinirim. Çünkü ben büyük çekmecedeyim dolayısı ile aranıza yolda bir yerde katılacağım.... Hatta buralardan katılan varsa özelden görüşelim...

abi Bak bu süper oldu.. Motorlarımız hakkında birçok kez konusmustuk seninle .. ARtık geldiğimizde epey bi konusacaklarımız olur...

-PAzar Günü Yagmur Gösteriyor... İstanbuldan Gelecek ARkadaşlar SAat 14 15 gibi Ortak bir yerden yola çıkabilirler.. Eğer yağmurlu olursa hava pazar gunu iptal edebiliriz organizasyonu .. ama Meteoroloji dönem dönem değiştiriyor.. o yüzden emin değiliz..

Son düzenleme:
abi Bak bu süper oldu.. Motorlarımız hakkında birçok kez konusmustuk seninle .. ARtık geldiğimizde epey bi konusacaklarımız olur...

-PAzar Günü Yagmur Gösteriyor... İstanbuldan Gelecek ARkadaşlar SAat 14 15 gibi Ortak bir yerden yola çıkabilirler.. Eğer yağmurlu olursa hava pazar gunu iptal edebiliriz organizasyonu .. ama Meteoroloji dönem dönem değiştiriyor.. o yüzden emin değiliz..

aynen hava yağmaz ise sorun yok :rendeer:

Pazar günü yağmaz ise gelmeyi isteriz (eşim + ben)

Yağmur yağarsa iş biraz sakat, çünkü ikimiz için de yağmur için tam koruma sağlayacak ekipman yok :)

Özellikle eşim yağmur yağdığında binmediği için de gerek görmedik temin etmeye :)

Yarın kaça kadar belli olur olup olmayacağı ?

Yarın internetten hava tahminlerine bakarız. 2 günlük tahminde yanılma olabilir 1 günlükte çok düşük bir ihtimal yanılma olur. Yarın kesin belli olur yani :D

Evet evet :queen:

Pazar günü saat 12:00 da son bir istişare yapıp ona göre tam olarak kara vereceğim.

B.çekmecede olduğumdan dolayı dire silivri üzerinden E-5 kullanırım. Ama TEM den geln arkadaşlar varsa hadımköy gişeler çıkış noktasında olunacak saat belirtilirse ona görede hareket edebilirim.

aslında bende gelmek isterdim ama bu dediğiniz yer ne tarafa düşüyor istanbul mu:mrgreen:

pazar Günü Saat 11 De Ben Buraya Notu Düşerim Buraların Hava Durumuna Göre.. şarköy Gezisindede Meteoroloji Yagmur Göstermiş Fakat Yagmamıştı...

Emrah caner ben ve bizim tayfa gelemiyor malesef..
Gilera bağlandı çıkarmaya çalışıyoruz...

Bİzim için gezi iptal:salut:

Gelemiyoruuum. Özer abi :salut:

Amerikan flimlerindeki gibi sivil polisler önümüzü kesti.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar