beyler bende edirneli olarak katılmak isterdim ama okul dolayısı ile eskisehirdeyim pazartesi oradayım kısmetse ama yetisemiyorum hepinize iyi eglenceler
merb arkLar adm gokay t.daq merkezde ciftlikonu mah. de oturuyorum pazar qunu musait oLursam bende qeLirim..
Katılıyorum şıkkına bakma adaş heran herşey olabilir![]()
arkadaşlar hava durumuna göre pazar günü yağ:rendeer:ış gözüküyor haberiniz olsun
merb arkLar adm gokay t.daq merkezde ciftlikonu mah. de oturuyorum pazar qunu musait oLursam bende qeLirim..
Evet arkadaşlar bende geliyorum... İstanbuldan gelecek arkadaşlar'la nasıl buluşulacak vs gibi olaylarda planlanırsa sevinirim. Çünkü ben büyük çekmecedeyim dolayısı ile aranıza yolda bir yerde katılacağım.... Hatta buralardan katılan varsa özelden görüşelim...
abi Bak bu süper oldu.. Motorlarımız hakkında birçok kez konusmustuk seninle .. ARtık geldiğimizde epey bi konusacaklarımız olur...
-PAzar Günü Yagmur Gösteriyor... İstanbuldan Gelecek ARkadaşlar SAat 14 15 gibi Ortak bir yerden yola çıkabilirler.. Eğer yağmurlu olursa hava pazar gunu iptal edebiliriz organizasyonu .. ama Meteoroloji dönem dönem değiştiriyor.. o yüzden emin değiliz..
Yarın internetten hava tahminlerine bakarız. 2 günlük tahminde yanılma olabilir 1 günlükte çok düşük bir ihtimal yanılma olur. Yarın kesin belli olur yani![]()
Seviyorum seni... Ama Arkadaş Olarak :cherry::cherry:
abi Bak bu süper oldu.. Motorlarımız hakkında birçok kez konusmustuk seninle .. ARtık geldiğimizde epey bi konusacaklarımız olur...
-PAzar Günü Yagmur Gösteriyor... İstanbuldan Gelecek ARkadaşlar SAat 14 15 gibi Ortak bir yerden yola çıkabilirler.. Eğer yağmurlu olursa hava pazar gunu iptal edebiliriz organizasyonu .. ama Meteoroloji dönem dönem değiştiriyor.. o yüzden emin değiliz..