öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw :queen:
valla arkadaşım işin zor gibi görünüyo :
öneriler için çok teşekkür ediyorum hepinize şimdi yorumları onada okuttum ama ikna olmuşa benzemiyo ikna edin şnu yaw :queen:
slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanır: napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago :rendeer:
slm arkadaşlar bi motosiklet aşığı olmama ramen kız arkadaşımda tam tersi tam bi motor düşmanır: napıp edip motora alıştırmam lazım ama arkama binmeye ikna edemiyorum önerileriniz nelerdir saygılarımla mrsago :rendeer:
sat motoru al bi araba sende kurtul oda kurtulsun.. :cat:
TAMAM İŞTE EVLENENE KADAR BİNMESİN ARABAYLA İDARE ETSİN EVLENDİKTEN SONRA MECBUR BİNECEK İİ FİKİR.. BİNMEZSE EVDE BEKLESİN..:rendeer:aslında genelde read-only bulunurum burlarda, ama dayanamadım; dökeyim içimi
Çocukluk yaşlardan beri motor olayına bitmişimdir; tüm aktiviteleri max. takip etmişimdir; fakat iş motor almaya gelince hep evde bir hırgür olmuştur, bi sebepten alamamışımdır.
Evlenmeden önce evi terketmeyi göze alıp ilk motorumu aldım; lakin 3 ay kullandıktan sonra (ki ehliyet bile almadan) evlenecek adamsın, senin neyine motor diyerek baskı altına alındım ve motorumu sattım. (gittim Astra-nJoy aldım).
Geeel zaman, git zaman bu ateş gene büyüdü gene büyüdü.Hafta sonları MotoGp - SS aktivitelerini beraber izleye izleye "Hanım" la sonunda
-YETEEEEEEEEEERRRRRR.....!
dedim!
evlendikten sonra yakışmaz baskıları başlasa da bu sefer; dedim ya "Yeter!".
600rr yada eski makinam yzfr6 alma planına girdim; arabayı sattığım hafta dahi alabilirim.
Özetle ; inanki "Sat motoru, al arabayı kurtul" çözüm değil; sadece insanın kendini kandırması.
Sevgiler _ Saygılar_ :rendeer:
Hakan MÜŞTAK
aslında genelde read-only bulunurum burlarda, ama dayanamadım; dökeyim içimi
Çocukluk yaşlardan beri motor olayına bitmişimdir; tüm aktiviteleri max. takip etmişimdir; fakat iş motor almaya gelince hep evde bir hırgür olmuştur, bi sebepten alamamışımdır.
Evlenmeden önce evi terketmeyi göze alıp ilk motorumu aldım; lakin 3 ay kullandıktan sonra (ki ehliyet bile almadan) evlenecek adamsın, senin neyine motor diyerek baskı altına alındım ve motorumu sattım. (gittim Astra-nJoy aldım).
Geeel zaman, git zaman bu ateş gene büyüdü gene büyüdü.Hafta sonları MotoGp - SS aktivitelerini beraber izleye izleye "Hanım" la sonunda
-YETEEEEEEEEEERRRRRR.....!
dedim!
evlendikten sonra yakışmaz baskıları başlasa da bu sefer; dedim ya "Yeter!".
600rr yada eski makinam yzfr6 alma planına girdim; arabayı sattığım hafta dahi alabilirim.
Özetle ; inanki "Sat motoru, al arabayı kurtul" çözüm değil; sadece insanın kendini kandırması.
Sevgiler _ Saygılar_ :rendeer:
Hakan MÜŞTAK
bence bindirme ben bindirmiyorum motosiklet çok tehlikeli bi tutkudur bu tutkuya ben değer verdiğim çok sevdiğim aşkımı hayatta bindirmem allah korusun bi kazada kendimi geç kendime değer vermiyorum ama ona bişey oldugunu düşünsene naparsın sennnale:
Cok ince ruhlusun cok ince düsünüosun bea ama illede motorla kaza yapılmaz ki dikkatli sürersen, hızlı gitmezsen hic bisey olmaz...
benim kız arkadaşımda sevmiyordu korkusu yoktu ama motordan nefret ediyordu.banada kızıyordu binme şu şeytan oyuncağına boşver diyordu takii yolda giderken yaşlı teyzelerin motor sürmesini görene kadar görmüş kendine kızmış ve özenmiş bunlar biniyorda ben niye binemiyorum demiş beni aradı arki sağolsun motorunu verdi gittim yanına scooter la istemedi ben buna binmem dedi daha sonra arkadaş TVS apache almıştı çekilmiş resimlerini gördü motorun tipi çok hoşuna gitti arkadaşımdan rica ettim verdi o oldu biniyor üni. de okuduğu için çanakkalede yanına gideceğim bana o motoruda getir gezeriz yoksa gelme diyor.geçen TV de bir tanıtımda yamaya r1 görmüş bundan alsana dedi bende o kadar zenginlemedik dedim ama içi gitti motora tabii benimde ama çaktırmayalım
![]()