yerel bir gazetede yazacağım köşenin ismi ne olsun

yerel bir gazetede motosikletler, otomobil dünyası, yani araçlar üzerine bir köşe yazma teklifi aldım. şimdi bir köşe ismi ve ayrıntıları düşünüyorum.
tavsiyeniz ne olur?

Köşe yazını buraya yayınlasan belki konu hakkında sana yardımcı oluruz,ama yayınlamaman gerekli diye biliyorum içerigi ne olacak köşe yazısının.

Motorla alakalı olması şart mı ? Değilse mozaik olsun.. Madem hergün farklı olacak. Benim babam da uzun seneler yazdı. İsmi mozaikti.. :)

Motorla alakalı olması şart mı ? Değilse mozaik olsun.. Madem hergün farklı olacak. Benim babam da uzun seneler yazdı. İsmi mozaikti.. :)[/QUOTe

anladığım konu bu başka şeylerden yazmak yanlış olur

Son düzenleme:
minareden at beni in aşşa tut beni !

bize nie soruosun ki sen bulup yazacaksın biz değil!

Arkadaşımız fikir almak istemiş ! Ne var bunda :)

İlk cevaptakiLerle aynı düşüncedeyim canım :)

fikir almak istemiş ii etmiş yarın bi gün de der ya bikaç cümle yazında yerel gazetede yayınliim:p

Ukalalık yapma. Forum fikir alışverişi ve tartışma içindir. İstemiyorsan yazmazsın.

Motor dünyası olabilir köşenin ismi.

ya ukalalık değil benım yaptıım !

ben diorum ki madem böle bi işe soyunmussun bi fikir wersin bize bizde onun soledikleri uzerinde yorum yapalım.

ama adam dio ki bi kose yazısı yazacam adı ne olsun köşesi ne olsun bucağı ne olsun! iş mi bu ya'

İnsan yakın gördüğünden yardım ister.Buna istinaden,eğer kendimi yakın hisstemiyosam vede genel bir ortamdaysam oraya pek bulaşmadan yanından geçer giderim.Ha! yok bulaşıyorsamda bana gösterilecek tepkiyi makul karşılamalıyım.Bu yazı doğrultusunda, Benden yardım isteyen "axoyum"'a diyorumki;köşenin ismi,"Pitstop" olabilir.

Moderatör
Eski bir yerel gazeteci olarak kose isminden ziyade, bu ismi kendin bulmani tavsiye ederim.. Köşe yazmak cok onemli ve bir o kadar da ozel birseydir.. Bu ozel seyin ismi de ozel olmali, ve ileride burasi benim kosem diye sahiplenebilmen icin o ismide sen bulmalisin.

MOTOTOR iyi mi?
ben de yazıyorum bir yerel gazetede. baktın olmadı ileride değiştirirsin. isme bu kadar takılma önemli olan içerik. inanıyorum ki içeriği en iyi şekilde dolduracaksınız. yazılarınızın link ya da kopyalarını yayınlandıktan sonra buraya da atarsanız sevinirim. kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar