Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

.

12.09.2008 CUMARTESİ qünü ZEN' ciler olarak bir buluşma düzenlemek istiyorum...YAZA WEDA olabilir...HOŞGELDİN YAZ olabilir... ( her ne kdr qeç kalsakta ) qörüşlerinizi EN GEÇ 11.09.2008 PERŞEMBE sabahına kadar belirtiniz...Ona qöre topic açayım we yolda qörüp cep telefonlarını aldığım 5 ZEN' ciye sms atayım...haydi bakalım...canlanalım... :cherry:

* İftarda olabilir...

.

.

12.09.2008 CUMARTESİ qünü ZEN' ciler olarak bir buluşma düzenlemek istiyorum...YAZA WEDA olabilir...HOŞGELDİN YAZ olabilir... ( her ne kdr qeç kalsakta ) qörüşlerinizi EN GEÇ 11.09.2008 PERŞEMBE sabahına kadar belirtiniz...Ona qöre topic açayım we yolda qörüp cep telefonlarını aldığım 5 ZEN' ciye sms atayım...haydi bakalım...canlanalım... :cherry:

* İftarda olabilir...

.

ULAN KAAN ..millete gene yanlıs tarıh verıyorsun..
13.09.2008 CUMARTESI OLUCAK O ... 12 Sİ cuma canım...

Nerde iftar verıceksın bıze kardesım :p:p, mılet ona gore haber versın !!

Avrupa yakasıımı anadolu yakası mı ? ( pazar daha ıyı olabılır bence ama ..)

heuheheuheeueue qene mi yannış olmuşşş...neyse anadolu yakası olsun çounluk burda...siz aranısda karar werin işte :)

bende son kez zn'ci olarak aranızda olurum inş... artık kırmızı kızım satılık :( 4000 km'de... ilgenenler pm me :cherry: kaan bey motor hakkında bilgi verebilir :)

bende son kez zn'ci olarak aranızda olurum inş... artık kırmızı kızım satılık :( 4000 km'de... ilgenenler pm me :cherry: kaan bey motor hakkında bilgi verebilir :)

eheuheuehheu bende sahibinden com.a koydum bende satıyorum :) sanırım bende son kez katılıcam :)

Üç Yakın Arkadaştan CC Yükselterek Değiştirme Amaçlı

SATILIK 3 ADET TERTEMİZ ZN

SARI - GRİ - KIRMIZI

İlgilenenler için:

Sarı = 34_AK_027
Gri = Proximaa
Kırmızı = alperiz

.

Son düzenleme:
Herkese selam.arkadaşlar geziye bende katılmak istiyorum fakat 1 haftadır grip denen illet hastalıkla uğraşıyorum.Sağlık durumum ev verdiği takdirde cumartesi pazar farketmez katılırım.

14.09.2008 zen bulusması
yer. harem * cadde bostan
saat . 13.00 civarı

KATILIMCILAR .
34 AK
Alperiz
proximaa
akınerk
ozan
okan
!!!!

zen severler selam. 2004 yılında mt125 mondial almış ve 10.000 km kullanıp memnun kaldığım halde satmak zorunda kalmıştım. Şimdi yeniden scooter alma arzusundayım.%70 oranında parça bulundurma ile Türkiye lideri uğur mondial elbette tercih sebebim olacak.
Formdan takip ettiğim kadar müzmin bir hastalığı yok bu motosiklet modelinin. Fazla gazda boğulma,ıslak zemin ve sert frende kayma dışında.Bu zaten ne marka scooter alsamda fiziksel yapı gereği kaçınılmaz sonuç.Merak ettiğim bakımlarda motora el kol rahat uzanıyormu?150 zat veya mt125 gibi 2 avuç vida sökmek gerekiyormu?Plastik aksamın kalitesi nasıl yani sök-tak sonrası yuvaları vidaları bırakıp ses yapmaya sebep oluyormu? sıfır alırsam 1800 ytl üzerinden peşin fiyatına taksit yapılıyormu?
Sorularıma cevap veren motosiklet dostlarına teşekkürü borç bilirim. saygılarımla. :bounce:

zen severler selam. 2004 yılında mt125 mondial almış ve 10.000 km kullanıp memnun kaldığım halde satmak zorunda kalmıştım. Şimdi yeniden scooter alma arzusundayım.%70 oranında parça bulundurma ile Türkiye lideri uğur mondial elbette tercih sebebim olacak.
Formdan takip ettiğim kadar müzmin bir hastalığı yok bu motosiklet modelinin. Fazla gazda boğulma,ıslak zemin ve sert frende kayma dışında.Bu zaten ne marka scooter alsamda fiziksel yapı gereği kaçınılmaz sonuç.Merak ettiğim bakımlarda motora el kol rahat uzanıyormu?150 zat veya mt125 gibi 2 avuç vida sökmek gerekiyormu?Plastik aksamın kalitesi nasıl yani sök-tak sonrası yuvaları vidaları bırakıp ses yapmaya sebep oluyormu? sıfır alırsam 1800 ytl üzerinden peşin fiyatına taksit yapılıyormu?
Sorularıma cevap veren motosiklet dostlarına teşekkürü borç bilirim. saygılarımla. :bounce:

ilqi bölüme cwp werecek olursam qeçen yıl aldığım bayii peşin fiyatına kredi kartı ile taxit yaptı...12' ye böldü hatta we ödemesi çok rahat oldu; Ancak, plaka masraflarını önden alıyorlar yaklaşık 200-YTL. kadar...Yani 1.800-YTL. + 200-YTL...kolay qelsin qörüşmek üzere...

14.09.2008 zen bulusması
saat . 13.00 civarı

KATILIMCILAR .
34 AK
Alperiz
proximaa
akınerk
ozan
okan
!!!!

yha bununla alakalı konu açtım ama malum bu sitenin en zayıf tarafı bu onay bölümü...pazar qünü 13:00 - 18:00 arası qayet ii bi saat...işi olmayanlar iftara kadar uzatabilirler buluşmayı...orada qörüşürüz, değerlendiririz bence...

Son düzenleme:
14.09.2008 zen bulusması
saat . 13.00 civarı
KATILIMCILAR .
34 AK
Alperiz
proximaa
akınerk
ozan
okan
caddelerınkabusu .. ( suan 7 kişi )