Kırmızı Başlıklı Kız Geldi :) Hayırlı olsun :P

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HAYIR TEK SENDE DEĞİL BENDEDE ÖYLE EN SON ORTAOKULDA HÜLYA AVŞARI GÖRMÜŞTÜM,ONDAN SONRADA HİÇ BİŞEY GÖREMEDİM:queen:

inşallah abi inşallah bi an düşündüm az daha mı sıksam kendimide izmirde zor be bulmak böyle temiz motor :)

valla ne yalan soyleyeyım bılıyorsun ben bekledım izmirde ama yok hayırlısı dıyelım ama sana cıbır yakışır :wiinkk:

ben küçükken yeni ayakkabı, elbise, kalem, gibi bişey alınınca gece ona sarılır uyurdum sende motoruna sarılıp uyican mı bakiyim :p

şimdilik utanıyor emin abisi havasına suyuna alışamadı daha izmirin =) bide kırmızı oldugu için ege çingenesi muamelesi görüyor ama halbuki çok namuslu benim kızım :p

HAYIR TEK SENDE DEĞİL BENDEDE ÖYLE EN SON ORTAOKULDA HÜLYA AVŞARI GÖRMÜŞTÜM,ONDAN SONRADA HİÇ BİŞEY GÖREMEDİM:queen:

Abi hülya avşar yan etki yapıyor desene sende o zaman :queen::queen::queen: ama senin okul zamanındaki hülya avşarı düşünebiliyorumda hergün onunla yatıp uyanmak isterdim :queen: yanlış anlamayın rüyamda yani :queen::queen:

Hayırlı olsun vasco kazasız belasız binmen dileklerimle:)Darısı regalden sonra benim başma

asm

Hadi hayırlı olsun Vasco.

Güle güle kullan.

Allah kaza bela vermesin.

Boştaki Tiger'ı veya orjinal egzozu satmak istersen ,bir arkadaş egzoz arıyor ona söyleyeyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabiki öyle canım şimdi hülyamı st mi deseler st derim hemde hiç içimde uhde kalmadan

Güle güle kullan kardeşim... Kazasız belasız... :rendeer:
alicim çok tşkler :rendeer:

Hayırlı olsun vasco kazasız belasız binmen dileklerimle:)Darısı regalden sonra benim başma

allah razı olsun insallah dileklerin kabul olur :rendeer:

Hadi hayırlı olsun Vasco.

Güle güle kullan.

Allah kaza bela vermesin.

Boştaki Tiger'ı veya orjinal egzozu satmak istersen ,bir arkadaş egzoz arıyor ona söyleyeyim.

orjinal eksoz dursun hazırda her düşünmüyorum ama Tiger'i satıcam bi kaç kişi daha sordu özelden msj atabılırsın :cat:

bu arada tsk ederim Allah hiç kimseye kaza bela göstermesin:rendeer:

tabiki öyle canım şimdi hülyamı st mi deseler st derim hemde hiç içimde uhde kalmadan

hem hülya motor ister şimdi parçasıda zor bulunur demi :queen: 2008 st varken :p

konuya bak nerden nereye geldi yaa tamam sustum ben :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
erhanım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan bı ara dukkana gelınce bı tur alırım :p:p (ben bekir bu arada)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hem hülya motor ister şimdi parçasıda zor bulunur demi 2008 st varken

hahaha bu süperdi:cat::cat::cat::queen::queen::queen::queen::queen:

erhanım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan bı ara dukkana gelınce bı tur alırım :p:p (ben bekir bu arada)

bilioz len kim olduğunu :p ama sen binemezsin bilader göbek var sende :cherry: :queen:

Allah razı olsun kardeşim gel gel attırırım ben sana ne istersen özledimde zaten :p

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.

tşk ederim arkadaşım cümlemize inş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilioz len kim olduğunu :p ama sen binemezsin bilader göbek var sende :cherry: :queen:

Allah razı olsun kardeşim gel gel attırırım ben sana ne istersen özledimde zaten :p

hade lem kac kılo verdım senın haberın varmı gorunce sasırmayasın ıstersen alıstıra alıstıra gosterıyım:p:p:queen::queen::queen::queen::queen:

Hayırlı olsun erhan beyyy:queen:

Kazasız belasız kullanman dileğiyle...:rendeer:

hade lem kac kılo verdım senın haberın varmı gorunce sasırmayasın ıstersen alıstıra alıstıra gosterıyım:p:p:queen::queen::queen::queen::queen:

inanmam lan ölecen kola sigara kola sigara şu ramazan bitsinde bende mi başlasam hele bi gelde ne verdin görelim :queen:

Hayırlı olsun erhan beyyy:queen:

Kazasız belasız kullanman dileğiyle...:rendeer:

tşkler ozancım amin

hayırlı uğurlu olsun...
allah kaza bela vermesin,çok tatlı alet darısı bizim başımıza

Hayırlı, uğurlu olsun Erhan. tekerin düz bassın, bol bol uzun geziler yaparsın artık :) Emektarı naptın?

Bkz : Emektar
hpim0131aq2.jpg

hayırlı uğurlu olsun...
allah kaza bela vermesin,çok tatlı alet darısı bizim başımıza

tşkler arkadaşım amin Allah herkeze nasip etsin

Hayırlı, uğurlu olsun Erhan. tekerin düz bassın, bol bol uzun geziler yaparsın artık :) Emektarı naptın?

ahahahhahahaha kimse çektirmedi bunların kadar çektirdiğini motora =)))))

ah benim canım mondim =) 3 oda 1 salon mondim=))

onu sattım yaz başında gürkancım (çaktırma kurtuldum son anda :p)

Grnt045.jpg

Son düzenleme:
Erhan'ım Tiger eksozu satmayı düşünüyor musun bu arada?

Erhan itiraf edeyim o arka silindirdeki ses ben tur attıktan sonra gelmeye başladı :p
Hep iki zamanlılara bindiğim için gtr daki redline olayını unutmuşum 2 km kadar 3. vites redline gittim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar