kız arkadaşım motosikletten korkuyo nasıl alıştırabilirim ?

bi ara bende de aynı sorun wardı...aldırmıyordu hatta motoru...ancak, aldıktan sonra baktı ki tüm waktim motorla qeçiyo...onu ara sıra erteliyorum...ee yapacak birşey yok artık bende senle qelicem demeye başladı... :) serwise qidicem sen qelme kirlidir diyorum...yok benide al ewden qeçerken fln demeye başladı... :)

etki tepki doğrurur...kendi halinde seyir et...o zate qelir seni bulur...onun amacı aslında binmemek deil...seni bindirmemek... :) yane seni düşündüğünden...!

Hipnoz olayına gir. Bilinçaltına motosiklet sevgisini yerleştir...
(Nasıl olacaksa) :):mrgreen::p:cherry::queen:

selam dostum öncelikle allah kolaylıklar versın.çünkü işin hiç kolay değil:p benden sana ilk tavsiye önce yengeyi trafıge kapalı alana götür ve tehlike olmadıgına inanacagı bır yerde bındır.ilk adımın bu olsun ıkıncı adım sa ona 20 km hızı gecmeyecegıne soz ver cok yavas gıdecegıne ınandır.(ikna kabiliyetin burda işe yaramalı.eger buraya kadar basarabılırsen bıraz hız yapma konsundada tavsıyem km kablosunun adaptöruyle oyna gercek hızı gostermesın :wiinkk: sen 60 la gıderken o senı 40 la gıdıyo sansın ve çok kısa bır sure sonra tamamen bu korkusunu yenmıs olur.. tabı burda bıde madalyonun dıger yüzü var senı tecrübelı olarak görüyormu ve sana deger veriyormu hadi kolay gelsın ben bu yöntemle 4 kız arkadasıma motor sevdırdım 3 üne de öğrettim :queen:hadi kolay gelsın :cat:

Valla Hiç Uğraşma Git Yeni Bir Kız Bul Derim :d şaka şaka Biraz Uğraş Kesin Biner

Direksiyona kız arkadaşını oturtursun, artçı olarak da sen binersin.

Aynı korkuyu sen de yaşarsın.

Ona da bir tane motosiklet alırsın o zaman korkunuz kalmaz.

eski topiklerime bakarken bunu buldum :queen: yapılan yorumlar boşunaymış bu topikten 1 ay sonra son buldu ilişki :salut:

eski topiklerime bakarken bunu buldum :queen: yapılan yorumlar boşunaymış bu topikten 1 ay sonra son buldu ilişki :salut:

ben de diyecek tim binmez boşuna uraşma bende bu derten bir kız arkadaşımdan ayrılmıştım unutursun takma kafana:p

Hiç kız arkadaş motora alıştırılır mı:farao:
Sonra işi gücü yok paso başının etini yesin: "Bindir beni bindir beni, sürebilir miyim ben acaba bunu yaw ?" falan gibi sorular sorup dursun:queen:

1 2 kere bindirmek kısmet olmuştu alicim devamı kısmet değilmiş :queen:

Olsun Hikmet vardır bi hayır her işte dimi:queen:1 2 neyine yetmiyo hem binmiş ya işte kız yeter zaten amacın bu değil miydi??:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Olsun Hikmet vardır bi hayır her işte dimi:queen:1 2 neyine yetmiyo hem binmiş ya işte kız yeter zaten amacın bu değil miydi??:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

amacımı karıştırma şimdi ali koltuk arkasında duğa ettim o amaç yüzünden :D:D:D:D:p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:Bi meydana çıksan zaten kafadan bi kol yok senin satır götürür valla:queen::queen::queen::queen:

dur bakalım ali ölümün motordan olmasa bile bu amaçlar yüzünden olcak galiba 1 sıçradık 2 sıçradık 3 te
:queen::queen::queen:allah kerim

dur bakalım ali ölümün motordan olmasa bile bu amaçlar yüzünden olcak galiba 1 sıçradık 2 sıçradık 3 te
:queen::queen::queen:allah kerim

Manyak mısın olum böyle öl daha ne istiyosun ki.Her türlü bi motor yüzünden ölcez de hadi bakalım:queen::queen::queen::queen::queen:

Manyak mısın olum böyle öl daha ne istiyosun ki.Her türlü bi motor yüzünden ölcez de hadi bakalım:queen::queen::queen::queen::queen:

gene son noktayı yazdın alicim HER TÜRLÜ Bİ MOTOR YÜZÜNDEN ÖLÜCEZ :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar