istanbul güzelcede feci kaza

Bu Scooterları isteyen çok oluyo otomatik bastınmı gidiyo diye. Scooter kullanında belli bir tecrübeye sahip olması trafik bilgisinin de tam olması gerekiyor. Aksi taktirde çok kötü sonuçlar olabiliyor...

Arkadaşın durumu hızla düzelir insallah, acil şifalar diliyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar.
Topiği açan arkadaş oraya kazanın nasıl olduğunu yazmış.
olay şöyle gerçekleşmiş arkadaşım motoru emanet vermiş(acemi birine)bu elemanda gidiş geliş tek şerit bi yolda hatalı sollama yapan bi araca kafadan vurmuş kask falan hak getire tabi.adam şuan yoğun bakımda vücudunun heryerinde kırıklar var ve tabi kafasındada şimdilik hayati tehlikeyi atlatmış
arkadaşlar siz siz olun motorunuzu babanıza bile emanet vermeyin saygılar :rendeer:
Hatalı sollama yapan bir araçla kafa kafaya çarpışmış.
Şimdi gidiş geliş olan bir yolda, aniden önünüze çıkan bir arabaya çarpmaktan sizi ehliyet kurtarır mı?
Benim anladığım kadarıyla motosiklet sürücüsünde bir suç yok.
Tr kanunlarına göre suç teşkil edecek tek şey ehliyetsiz olması.
Adamın ehliyetsiz olması, ona çarpan yani hatalı sollama yapan sürücünün suçunu örtmez.

Fakat burada bilmediğimiz bir başka konu daha var.
Motosiklet görünür bir haldemiydi?
Yani farı yanıyormuydu?
Belki de çarpan araç sürücüsü motosikletliyi fark etmedi.

Yani elde done olmadan sadece motosiklet sürücüsünü suçlamak yanlış.

Yani benim topicten anladığım kadarıyla çarpan araç suçlu.
Ben mi yanlış anlıyorum?:silent:

Arkadaşlar.
Topiği açan arkadaş oraya kazanın nasıl olduğunu yazmış.

Hatalı sollama yapan bir araçla kafa kafaya çarpışmış.
Şimdi gidiş geliş olan bir yolda, aniden önünüze çıkan bir arabaya çarpmaktan sizi ehliyet kurtarır mı?
Benim anladığım kadarıyla motosiklet sürücüsünde bir suç yok.
Tr kanunlarına göre suç teşkil edecek tek şey ehliyetsiz olması.
Adamın ehliyetsiz olması, ona çarpan yani hatalı sollama yapan sürücünün suçunu örtmez.

Fakat burada bilmediğimiz bir başka konu daha var.
Motosiklet görünür bir haldemiydi?
Yani farı yanıyormuydu?
Belki de çarpan araç sürücüsü motosikletliyi fark etmedi.

Yani elde done olmadan sadece motosiklet sürücüsünü suçlamak yanlış.

Yani benim topicten anladığım kadarıyla çarpan araç suçlu.
Ben mi yanlış anlıyorum?:silent:

sen tamamiyle doğru anlamışsın :) kaza yapan motoru iyi bilirim arkadaşımındı kazadan önceki akşam yanındaydım iki turladık farları çalışıyodu ki kazada saat 23.00 da oldu yani farları yanıyodu suçlu taraf tamamen karşı taraf ama benim şöyle bi teorim var araba birden bire sollama yapmamıştır çünkü yol düz dü viraj yoktu sollamak için çıktı motoru gördü ama nası olsa motor geçicek biyer bulur diye devam etti motorlu elemanda muhtamelen hayatındaki 3 üncü motor deneyimini yaşadığı için panikleyip aracın üstüne gitti ve olan oldu eğer usta birisi olsaydı motorda karşıdan gelen aracı çok rahat görür frenini yapıp saya çekerdi ve küfretmeye başlardı :)

Allah acil şifa versin yaralı arkadaşa.
Yaptıkları yanlışı bu üzücü olaydan sonra eminimki anlarlar ama keşke daha basit bir yoldan anlayabilselerdi yani bir polis durdursa ceza kesse mesela...
Neyse olan olmuş geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar