Kaza...

arkadaslar birkaç haftadır 150lik çin malı bi motorla sürüş keyfi yaşarken tam ne güzel kazasız belazıs bu gün denyonun biri u dönüşü yaparken göztepe minibüs yolunda beni görmemiş 40-50 ile gidiyordum ve bi anda anlarsınız bam... Allahdan bişeyim yok ama korktum acıkcası yeni başlayan biriyim bu sevdaya bir kaç telkin alabilrim bir de motor arka stopları kırıldı ve sağa çekiyor çin malı motor yetkili serviside yok nasıl yapıım ne edeim bi abiler kardeşler yardım edin.

İyi günler

alkolica çok geçmiş olsun umarım en kötü kazan bu olur
yaptıgın kaza umarım cesaretini kırmaz

:pr:cesaretin kırılmasın devam et fakat dikkat et motora saygı göztermeyen zihniyet :pr: çok var motorun markasını yazarsan sana yardım edebilirim sanırsam :rendeer:

Geçmiş olsun, en kötüsü böyle olsun. Cana geleceğine mala gelsin sorun değil.

jmstar 150t abi inan varya iş deyim ama moralim b.. gibi of ya böle işmi olur denyo oğlu denyo daha türkçe konusmasını bilmio adamın altına kangoo minibs vermişler ''abe burdagi galerri e sogacagdım'' diyo ya angut oğlu angut bana babamın yadigarıydı bu motor 2 haftadır sı... azına aletin... uf vallahi bişe diin bu sağa öekme muabbeti nedir?

Cok geçmiş olsun umarım başına bir daha böyle bir şey gelmez... :rendeer:

jmstar 150t abi inan varya iş deyim ama moralim b.. gibi of ya böle işmi olur denyo oğlu denyo daha türkçe konusmasını bilmio adamın altına kangoo minibs vermişler ''abe burdagi galerri e sogacagdım'' diyo ya angut oğlu angut bana babamın yadigarıydı bu motor 2 haftadır sı... azına aletin... uf vallahi bişe diin bu sağa öekme muabbeti nedir?

özelden bana ulaş sana tel vereyim:rendeer::rendeer:

Geçmiş olsun, en kötüsü böyle olsun. Cana geleceğine mala gelsin sorun değil.

Motor icin bozma moralini canına gelmemiş ya gerisi kolay...

abiler motorun egzosuda patlamıs ayrıca arka lastik aksam tutan yerleri eritmiş yapışmış oraya tam bir rezalet ya yaptırmaya kalksam 400 kağıt çekcekler motorun 2. eli fiyatında ayrıca parası değilde hevesim kırıldı onu nasıl yaptırıcam artık daha temkinli olurum orası ayrıda nasıl tazelicem şevkimi off

Kaza kaza icim sisti hepside aynı tür kazalar araba minibüs farketmeyip motosiklete carpıyorlar bu ne is ya araba kullanıon sagına soluna bak demi gecmis olsuun kardes motorun ne markaysa sitesin den bak servisin adresine yaptır bi daha cok dikkatli ol

abi bu motorun servisi yok ya inanamıyorum rezaleti kes... jmstar 150t motor benmi bulamıyorum yoksa sizde bi yardımcı olurmusunuz yoksa kırıkçı-çıkıkcıya götürücez

negüsel işte dotum iyi arkadaşlıklar kavgayla başlarmış.enkötü kavgan bu olsun...önceleri o asfaltı bende çok öptüm düşmek ayıp değil kalkmasını bil yeter

Mersin İl Temsilcisi
çin malında hepsi birbirine uyar. bul ucuz bi model, al taktır. dert etme. kaza yapmayan motorcu yoktur, kazayı ucuz atlatan motorcu vardır :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar