gkn senin için öle böyle diyorlar? h
bu arada hayırdır jesse ile kavga etmişsiniz ? çocuğa nasıl vurmuşsun sen öle abi ayıp ya
herkese merhabalar en kötü günümde yanımda olan GÖKANIM MUHARREMİM ERDİNÇİM JESSİM ve ziyaretime gelen ve mesaj yazan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ALLAH hepinizden razı olsun şu anda ellerimi kullanamadığım için halen bu yazıları eşim yazıyo(o gökanın ve muharremin bana yaptığı hizmeti bu zamanda kardeş kardeşe bile yapmazdı)sizi çok seviyorum ölüm okadar ince bir çizgiki bir adım kalmıştı o çizgiye gelmeme ALLAH önce aileme ve sonra sevdiklerime bağışladı beni.YÜCE RABBİM ikinci hayatımı bana verdi şükürler olsun rabbime siz siz olun SAKIN KORUMASIZ BAKKALA BİLE GİTMEYİN bunu en iyi yaşayan benim şimdilik bukadar birazdaha iyileşip ellerimi kullandığım zaman uzun uzun yazıcam hepinize sonsuz sevgiler
bırak abi .. insanlık yapalım dedik .. bazı laflar ulu orta yerde soylenmemeli .. herkes yerini bilecek .. :farao::farao::farao:
kardeşimm iyi olduğun haberlerini aldıktan sonra daha bi içimiz rahat.. yaralarının ciddi olduğunu duydum aman dikkatli ol... enfeksiyon falan kapma... bu yüzden GKN den uzak dur özellikle :queen::cherry: mikrobun ağababası o.
Kendine iyi bak, sevenlerini bir daha üzme... Doğumgünümü mahvettin farkında mısın bende seninkini mahvedecem.. Ne zamandı ? :cherry:
bana mikrop diyenlere baticon basarım valaaa
poyrazcım, cigerim.. girme aramıza, sanada pansuman yaparımsorsana burak a pansuman sırasında neler çekiyo
zati annem eve almicak yakında, her gün üstüm başum pansuman malzemeleri kan vs.. içinde eve geliyorum:mrgreen::
evetttt hep beraber mahfedelim buragın dogum gününü
pasta savaşı yapalım ama buragı oynatmıyalım :queen: