Motorla Olmasada Arabayla Yaptım Kazayi

bu foruma yeni geldim ve cok begendim size arabayla yaptigim kazanin resimlerini gostermek istedim cok sukur burnum bile kanamadan ciktim.alkolluydum ehliyetime 6 ay el konulmustu suanda geri aldim ve motora merak saldim onun icin bu forumdayim site sahibinede cok tskler cok guzel bir site

kazada 3 kisiydik birtanesinin alni yarildi dierisinin ise kolu incilmis bende bisi yok :) ama beyien tranvası gecirme olasiligi oldugu icin hastanede 1 gece kaldim sonra zaten karakol vs vs

Araba Alkolu Affetmiş Ama motorun affedecegini pek sanmam yinede sen bilirsin
Aramiza hoş geldin....

Allah kurtarmıs.
Sanırım artık alkol almıyorsundur !

Arkadasımın da dedigi alkol alıyorsan motosiklete yanasma derim.
Bu sefer azrail es gecmez.

Büyük gecmiş olsun..

Verilmiş sadakan varmış..
O arabadan sağ cıkmak mucize...
şükret..

araba pert olmuş.. ne markaydı merak ettim.. bu arada alkolle motosiklet kullanma ihtimalin varsa sakın bulaşma. hem kendi canını hemde başkalarının canını yakarsın..

Gecmis olsun , ictenligin icin'de tesekkurler . Aramiza hos geldin.

yok alkollu arac kullanmiyom artik (trafikte) ayrica tesekkürler uctugum ucurum 48m. 48m boyunca yuvarlandik.ben yuvarlanmanin etkisiyle arabada bi arkaya bi one zipladim.ve araba o cukurda durdu durmasaydi zaten asagisi en az 500m daha ucurum vardi yani cukurda durmasaydik... ve gozlerimi actigimda teyp te 3. sarki caliyodu ve bu benm 3. kazam(ciddi kazalardan)

yok alkollu arac kullanmiyom artik (trafikte) ayrica tesekkürler uctugum ucurum 48m. 48m boyunca yuvarlandik.ben yuvarlanmanin etkisiyle arabada bi arkaya bi one zipladim.ve araba o cukurda durdu durmasaydi zaten asagisi en az 500m daha ucurum vardi yani cukurda durmasaydik... ve gozlerimi actigimda teyp te 3. sarki caliyodu ve bu benm 3. kazam(ciddi kazalardan)

Allah'ın hakkı 3 tur derler.
Bence sen artık otobuse bile binme derim :)
Saka bir yana halen yazdıklarından alkol aldıgını ve hatta trafik dısında da o sekilde arac kullandıgını anlıyorum.

Bak bir insana Allah cezayı yada musibeti vermek icin acele etmez.
Sen sen ol gel erkenden aklını basına topla :wiinkk:

araba affetmiş ama motorda normal kafayla bile trafikte çok büyük tehlikelerle karşı karşıya kalıyorsun hele hele alkollu iken hiç affetmez aman dikkat!!!

Tüm yazılanları okudum, bence motosiklet sevdasından vazgeç...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar