aynı uçaktayız bileder :queen::queen::queen:
Ben biznıstayım ama seni sokmazlar oraya hehe
aynı uçaktayız bileder :queen::queen::queen:
Ben biznıstayım ama seni sokmazlar oraya hehe![]()
Ben araya girer yaparım bişeler merak etme abi kargoda gidersen öbür göze de bavul mavul düşer o da morarır ne gerek var şimdi.:cherry:kargo bölümünde demek istemiştim :queen::queen:
Ben Türkiye - Ermenistan maçı için cumhurbaşkanımız ile Ermenistan'a gideceğimden gelemiyorum arkadaşlar affınıza sığnırım(ufak ataydık bari).
konuş bari abdullah beyle ayarla bişeyler işte :cherry:
bu arada buluşma tahihini konrol et derim sana :queen::queen::queen:
bende gelicem inş :rendeer: isterseniz :bounce:
bende motorla gidiyorum ama yaşil maviden sonra yola cıkıcam yetişirim heralde:queen::queen::cherry:
Sensiz olmas abi baştacısın istemeyenin kafasını kırarım [ ki öle ßiri hayatta olamas )![]()
siz kafanını biyeri vurnunuz arkadaşlar buluşma haftaya :queen:maç ise bu akşam :queen:hey kendinize gelin beyler :bounce:
teşekkür ederim kardeşim sana biçay borcum olsun:rendeer::rendeer:
bieksik kalyawgelsemmi acaba![]()
saol aßi ßen çay kullanmıyorum düşünmen ßile yeterli
Ben Türkiye - Ermenistan maçı için cumhurbaşkanımız ile Ermenistan'a gideceğimden gelemiyorum arkadaşlar affınıza sığnırım(ufak ataydık bari).
yoo abicim sen moralini bozma ben yedim, yada öyle göründümarkadaşlar Burak ın durumunu biliyorsunuz, bugün benim onlarda olmam lazım, size iyi eğlenceler..
ay kafayı yicem ya emin maç büğün buluşma haftaya kardeşim :bounce::bounce: aaaaaaaaaaa :cat:
kola içersin sende :rendeer::rendeer:
gürkan abi ßence ßu ßuluşma ßir qünceli haketti ellerinden öperyanlış anLayan anLayana hem sende sinirlenmemiş olursun :cherry:
ßak ßuna hayır diyemiyorum işte![]()
antientel dün geceyi görünce heyecanlandı ondan eve gelir gelmez ilk işi topic açmak olmuş ondada suç yok ortam süperse ßizim suçumuz ne![]()
gaza geldi çocuk sever o gazı :queen::queen::queen:
ben eminim bu gece oraya giden olur :queen: