[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

Kaza falan yapmazsam bende gelmeyi düşünüyorum her buluşmada bişeler oluor gelemiyorum :( inş gelebilirim buna:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bendede wardı o kötü kadar :D aştım sonunda :D

Gelebilirim,kask bulanı getirebilirim çok uçmamak kaydıyla.

Hikmet iftar vaaaar börek getirmezsen olmaz valla geçen sefer söz verdin getircem diye artık o kadar böreği nasıl getirirsin ben anlamam ama getircen laf ağızdan bi kere çıkar :queen:Kitlerim acımam:bounce:,Salacalı tayfası bilir Hikmet in börek sözü var :queen::queen:

Gelebilirim,kask bulanı getirebilirim çok uçmamak kaydıyla.

Hikmet iftar vaaaar börek getirmezsen olmaz valla geçen sefer söz verdin getircem diye artık o kadar böreği nasıl getirirsin ben anlamam ama getircen laf ağızdan bi kere çıkar :queen:Kitlerim acımam:bounce:,Salacalı tayfası bilir Hikmet in börek sözü var :queen::queen:

tamam lan tamam söz dedik alla alla :p daha bi hafta var söz vermyim ama başka biyerede söz vermicem yanınıza gelmek için gelirsemde börek garanti (ali tepsiyi kapıp gelicek halim yok bi tencereye koyar getiririm :queen:)

tamam lan tamam söz dedik alla alla :p daha bi hafta var söz vermyim ama başka biyerede söz vermicem yanınıza gelmek için gelirsemde börek garanti (ali tepsiyi kapıp gelicek halim yok bi tencereye koyar getiririm :queen:)

Olum sen börek sözü verdinya Kars ta olsan o böreği almaya gelirim biliyosun beni bak:queen:Tencere kime yeticek Hikmet linç ederler adamı valla ben anlamam kardeş söz ağızdan çıktı bi kere millet dicek ki nerde bizim hakkımız söz vermiştin çıkamazsın valla ordan:queen::queen::queen::queen:

birazdan yaticam...oyle bir atayim dedim (hayatim baykuslarinkine benzedi):queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
qünceeeL :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bakiim ben o RoMeO ya aipsin :D

uyuyomu millet acaba :D

cadı da sınavda nası qeçio acaba :D:D:D

Son düzenleme:
bakiim ben o RoMeO ya aipsin :D

uyuyomu millet acaba :D

cadı da sınavda nası qeçio acaba :D:D:D

herkes senmi öğlene kadar uyusun bak hava süper ee bide pazar evde ne etcekler tatili değerleniriyolardır senin gibi pc başında ßeklemiyolar hadi as konuş çok çalış gün bitti sen hala evden çıkıcan

umarım sınavı iyi geçiyodur başarılar Çağla'cım

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D bence onlar haLaaa uyuyo :D iftara kadarda uyurlar :d

Forumdan Uzaklaştırıldı
topıc muhabetleri baya ilerlermiş nasılsınız arkadaslar:):):cherry:

birazdan yaticam...oyle bir atayim dedim (hayatim baykuslarinkine benzedi):queen:

yatan ßirini buldum sabahlamış qarißim uyusun taßy laf sölemek olmass yazık ßaykuşlarıda kovalıyodur rüyasında :queen::queen:

topıc muhabetleri baya ilerlermiş nasılsınız arkadaslar:):):cherry:

Rome0 Ne ßallı adamsın ßea ßak sesini duydu kemal yetişti imdadına iyiyiz saol kemal sen nasılsın qörüşmeyeli ayağın nasıl oldu

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yatan ßirini buldum sabahlamış qarißim uyusun taßy laf sölemek olmass yazık ßaykuşlarıda kovalıyodur rüyasında :queen::queen:

Rome0 Ne ßallı adamsın ßea ßak sesini duydu kemal yetişti imdadına iyiyiz saol kemal sen nasılsın qörüşmeyeli ayağın nasıl oldu

romeo kurtardım senı :mrgreen::mrgreen:ayağim iyileşiyo gun geçtikce :rendeer::rendeer:bende iyiyim topic açicam zaten topluca nazar dokturmeye iyi bi nazarcı bulsam da yaptırsak

romeo kurtardım senı :mrgreen::mrgreen:ayağim iyileşiyo gun geçtikce :rendeer::rendeer:bende iyiyim topic açicam zaten topluca nazar dokturmeye iyi bi nazarcı bulsam da yaptırsak

aman aman iyileşsin ßir an önce zaten iyileşmesede yerinde durmuyosunki nası ßindin o ayakla motora cuma akşamı gercek ßir MT hayranısın sen kanıtladın :) nazar döktürmeye deqil o kurşun döktürmeye kurşunda çıkıyo nazarlar ama kim yapar nası yapar ßilmiorum ßi kere qördüm tırstım ben :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok isterdim ama buna da katılamıyorum. Yeni ameliyatlıyım. Bayramdan sonraki organizasyonlara katılırım artık. :cat:

Çok isterdim ama buna da katılamıyorum. Yeni ameliyatlıyım. Bayramdan sonraki organizasyonlara katılırım artık. :cat:

Çok Çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin umarım :rendeer:

Sen şimdi motorunada ßinemiyosundur zaten qözüm vardı boşta kalmasın ßen kullanayım qösüm qißi ßakarım söz [ zaten kullanmaktan çok ßakıcam o ayrı mesele )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar