[MT Istanbul] - YesilMavi Cafe/Kuzguncuk Sahil,Cumartesi aksam cayi.

konuş bari abdullah beyle ayarla bişeyler işte :cherry:

Ben Türkiye - Ermenistan maçı için cumhurbaşkanımız ile Ermenistan'a gideceğimden gelemiyorum arkadaşlar affınıza sığnırım(ufak ataydık bari).

bu arada buluşma tahihini konrol et derim sana :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende motorla gidiyorum ama yaşil maviden sonra yola cıkıcam yetişirim heralde:queen::queen::cherry:

bende motorla gidiyorum ama yaşil maviden sonra yola cıkıcam yetişirim heralde:queen::queen::cherry:

siz kafanını biyeri vurnunuz arkadaşlar buluşma haftaya :queen:maç ise bu akşam :queen:hey kendinize gelin beyler :bounce:

Sensiz olmas abi baştacısın istemeyenin kafasını kırarım [ ki öle ßiri hayatta olamas ) :)

teşekkür ederim kardeşim sana biçay borcum olsun:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
günaydın herkese :)

yaa ben nasıl gelicem hadi geldim benim ev uzak nasıl dönücem :pale: motorumda yok olsada kullanamıyorum zaten :cherry:

başka zaman artık

Ben Türkiye - Ermenistan maçı için cumhurbaşkanımız ile Ermenistan'a gideceğimden gelemiyorum arkadaşlar affınıza sığnırım(ufak ataydık bari).

yoo abicim sen moralini bozma ben yedim, yada öyle göründüm :p arkadaşlar Burak ın durumunu biliyorsunuz, bugün benim onlarda olmam lazım, size iyi eğlenceler..

Son düzenleme:
gürkan abi ßence ßu ßuluşma ßir qünceli haketti ellerinden öper :) yanlış anLayan anLayana hem sende sinirlenmemiş olursun :cherry:

ßak ßuna hayır diyemiyorum işte :)

evet buluşma haftaya arkadaşlar lütfen karıştırmayın:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

aslında hata topik sahibinde beklesene kardeşim pazartesiyi ne acelen var dün gece acarsan topik tabi adamlar karıştırır :pr:

Son düzenleme:
antientel dün geceyi görünce heyecanlandı ondan eve gelir gelmez ilk işi topic açmak olmuş ondada suç yok ortam süperse ßizim suçumuz ne :p

parpiLine evet katılacağımı işaretlemişsin kayßolmayasın yollarda hem ßuluşma gece olucak ßaßan kızmasın sana sonra 12 yi geçirdin diye :)

Son düzenleme:
antientel dün geceyi görünce heyecanlandı ondan eve gelir gelmez ilk işi topic açmak olmuş ondada suç yok ortam süperse ßizim suçumuz ne :p

gaza geldi çocuk sever o gazı :queen::queen::queen:

ben eminim bu gece oraya giden olur :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar