Kaza falan yapmazsam bende gelmeyi düşünüyorum her buluşmada bişeler oluor gelemiyorum
inş gelebilirim buna
Gelebilirim,kask bulanı getirebilirim çok uçmamak kaydıyla.
Hikmet iftar vaaaar börek getirmezsen olmaz valla geçen sefer söz verdin getircem diye artık o kadar böreği nasıl getirirsin ben anlamam ama getircen laf ağızdan bi kere çıkar :queen:Kitlerim acımam:bounce:,Salacalı tayfası bilir Hikmet in börek sözü var :queen::queen:
tamam lan tamam söz dedik alla alladaha bi hafta var söz vermyim ama başka biyerede söz vermicem yanınıza gelmek için gelirsemde börek garanti (ali tepsiyi kapıp gelicek halim yok bi tencereye koyar getiririm :queen
![]()
Karmaşa oLsun yau Sorun diiL 13 ünde bi daha giderizLen North_ aktivite sana özeL yapcaz
yaqında
cadı ile ümmet abi birleşmesiyLe sana özeL DeğneKLe Dürtme Aktivitesi
![]()
qünceeeL![]()
bakiim ben o RoMeO ya aipsin![]()
uyuyomu millet acaba
cadı da sınavda nası qeçio acaba![]()
bence onlar haLaaa uyuyo
iftara kadarda uyurlar :d
birazdan yaticam...oyle bir atayim dedim (hayatim baykuslarinkine benzedi):queen:
topıc muhabetleri baya ilerlermiş nasılsınız arkadaslar:cherry:
yatan ßirini buldum sabahlamış qarißim uyusun taßy laf sölemek olmass yazık ßaykuşlarıda kovalıyodur rüyasında :queen::queen:
Rome0 Ne ßallı adamsın ßea ßak sesini duydu kemal yetişti imdadına iyiyiz saol kemal sen nasılsın qörüşmeyeli ayağın nasıl oldu
romeo kurtardım senı :mrgreen::mrgreen:ayağim iyileşiyo gun geçtikce :rendeer::rendeer:bende iyiyim topic açicam zaten topluca nazar dokturmeye iyi bi nazarcı bulsam da yaptırsak
Çok isterdim ama buna da katılamıyorum. Yeni ameliyatlıyım. Bayramdan sonraki organizasyonlara katılırım artık. :cat: