Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

millet burda da..
kımsenın bu kavurucu sıcakta gıdesı gelmıo sanırımm..
bıde iş yogunlugu cok olan arkadaslarımız var fırsat olmuo...

Sole bısı yapalım arkadaslar !
Ramazandan once Hafta sonu herkes musaıt olcagı gunu ve gıdılmek ıstenen yerı onersın oylamaya sokalım cogunluk olursa orgınazasyon baslatalım!!!
??????????*:wiinkk: :wiinkk: :p

slmlar...yaw serdar benden orq. istemişsin ama 1 aydır çok koşturmam war...iş qörüşmeleri w.s...sanırım şu şarkı bana ithaf edilmeli... :cherry:

yoqurt koydum dolaba ellere waaaay...
BÖGÜN BAŞIM KALABA
BÖÖÖGÜN BAŞIM KALABA ellere waaay... :)

.

slmlar...yaw serdar benden orq. istemişsin ama 1 aydır çok koşturmam war...iş qörüşmeleri w.s...sanırım şu şarkı bana ithaf edilmeli... :cherry:

BÖGÜN BAŞIM KALABA

.

bizde sana umut bağlamıştık :queen:

BÖGÜN BAŞIM KALABA

.

Waay kaan da yalan oldu !!!
Bu yaz bence bısı yapmadan bıterrr...
Bende satıcam aletı de kıyamıorum yaa
ısteyen 2 kısı var ..ama kıyamıom

proxımaa sanırım sizile konuşmuştuk motor için, ne kadar çok meşgulsünüz, motorunuzu almaya karar verdik, bu gün olmaz yarın gel gibi, hergün ertelettiniz, neyse kısmet bizde başka bi zn aldık, umarım satarsınız...kolay gelsin....

sen hangısısın bılmıorum arayan cok..ben yarın gel demedım musait oldugum gunlerı soledım sadece çalısan kişiyız sonucta .. sorun deıl satılmasın dursun grajım musait ...
hayırlı olsun eyvallah

ne yaw herkes sus pus :) yoqum die mi acep :mrgreen:
Ak bu hafta yap bı org. olm artık hadı !!!

Son düzenleme:
sen hangısısın bılmıorum arayan cok..ben yarın gel demedım musait oldugum gunlerı soledım sadece çalısan kişiyız sonucta .. sorun deıl satılmasın dursun grajım musait ...
hayırlı olsun eyvallah

Ak bu hafta yap bı org. olm artık hadı !!!

Ben bakırköydeyım, motorun resimleri yayınlayacağım, buluşmalara vs. organanizasyonlara katılmaya çalışacağım, bu hafta içinde bir arkadaşıma daha siyah zn alıyoruz, bu tutku gittikçe büyüyo, görüşmek dileğiyle....

tipbh3.jpg

tip1wp8.jpg

tip2cc6.jpg

tip3fj1.jpg

tip4ff7.jpg

buyrun....inşallah beğenirsiniz... Saygılar...

Son düzenleme:
qüle qüle kullan bora motorunu...etrafında zen qördüğünde telefonlarını alıwer, buluşma zamanı sms atarısss...alper, serdar, ozan, hasan v.s. herkese selamlar... :)

zn

qüle qüle kullan bora motorunu...etrafında zen qördüğünde telefonlarını alıwer, buluşma zamanı sms atarısss...alper, serdar, ozan, hasan v.s. herkese selamlar... :)

Teşekkürler, yolda zn gördüğümüzde zaten kornalaşıyoruz :) dedğiniz gibi yaparım ...

kAAn ım selamlar !!
Herkese hayırlı ramazanlar arkadaslar !!
Yazın son demlerii kapanıs org . yapalım derım ısrarla ama kımseden ses yok !
ıftAR dı , gezi dii... vs....

Selam Kaan ve zenci dostlar eski bir zenci olarak buralardayım topiğin takipçisiyim
her zaman sevgiyle kalın.

sezon bitti , bu haftasonuda milletin açık öğretim sınavı var + ramazan koskoca yaz bi zn organizasyonu olmadı :cyclopsan

.

12.09.2008 CUMARTESİ qünü ZEN' ciler olarak bir buluşma düzenlemek istiyorum...YAZA WEDA olabilir...HOŞGELDİN YAZ olabilir... ( her ne kdr qeç kalsakta ) qörüşlerinizi EN GEÇ 11.09.2008 PERŞEMBE sabahına kadar belirtiniz...Ona qöre topic açayım we yolda qörüp cep telefonlarını aldığım 5 ZEN' ciye sms atayım...haydi bakalım...canlanalım... :cherry:

* İftarda olabilir...

.

ben iftar dışında katılabilirim cumartesi iftar a başka biyere gidicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar