[İstanbul - MT]

e arkadaslar organize olalalım bende tanışmak istiyorum sizlerle ankara-adapazarı derken şimdi istanbuldayım şişli-mecidiyekoy :D

yokmu yahu söyle havalar sogumadan güsel bi organizasyon yapacak forumun duayenlerinden istanbullu arkadaş???

merhabalar ben de istanbul dayım artık okul muhabbetine geldik taa izmirlerden.. bu arada kadıköy de kalıyorum hiç bir yeri bilmiyorum sadece göztepe kampüsü bide yurt :D 2000 küsür ytl param var ybr 125 arıyorum var mı satacak olan ya da almama yardımcı olacak olan :wiinkk::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım alper_tim haklı

merhabalar ben de istanbul dayım artık okul muhabbetine geldik taa izmirlerden.. bu arada kadıköy de kalıyorum hiç bir yeri bilmiyorum sadece göztepe kampüsü bide yurt :D 2000 küsür ytl param var ybr 125 arıyorum var mı satacak olan ya da almama yardımcı olacak olan :wiinkk::wiinkk:

Burak kimse takmamış gördügüm kadarıyla seni.Ben de hafta sonu istanbulda olacağım organizasyon olursa katılalım diyecektim ama mesajın gözmezden gelinince vazgeçtim :farao::farao:

Burak kimse takmamış gördügüm kadarıyla seni.Ben de hafta sonu istanbulda olacağım organizasyon olursa katılalım diyecektim ama mesajın gözmezden gelinince vazgeçtim :farao::farao:

arkadaşlar nedense istanbul mt sadece ve malesef nerde olduklarını söylemek için kullanılan bi topik haline gelmiş lütfen yanlış anlaşılmasın :rendeer:

burak ve pıerzig siz istanbula geleceginiz zaman ana sayfada herhangi bir organizasyon yoksa da bana yada ist. mt den birine ulaşmanız yeterli özelden sizi tanımaktan bizde mutlu oluruz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar