- Konu Yazar
Öncelikle herkese selamlar...
Dün bir iftara iştirak etmek için Cevizli'ye gittim. Gece saat 12 05 te de Halkaı'daki evime geri dönmek için harekete geçtim. Evden çıkarken montumun cepleri kapalıydı. Benzinciden benzin alırken açmış olmalıyım ki eve vardığımda Nokia E61i marka kılıflı cep telefonumun ve KGS kartımın düşmüş olduğunu gördüm. Büyük bir ihtimal yolda parçalanmıştır telefonum ama yine de yolda görürseniz beni arayın
İşin şakası bir yana konuyu açmamdaki sebep yola çıkmadan önce her yerinizi kontrol edin tabi motorunda heryerini. Bir iftar bana baya pahalıya patladı. ( Gerçi hakettiğimi düşünüyorum çünkü 2 kere kırmızı da geçtim ve birazcık hız yaptım ) Bu bana ve herkese ders olsun hem telefon hem bi sürü video fotoğraf telefon numarası gitti. Üstüne bir bardak soğuk su içtim.
Alınacak ders: Montun, pantolonun ceplerine dikkat edin
Herkese keyifli sürüşler aman ceplere dikkat
Dün bir iftara iştirak etmek için Cevizli'ye gittim. Gece saat 12 05 te de Halkaı'daki evime geri dönmek için harekete geçtim. Evden çıkarken montumun cepleri kapalıydı. Benzinciden benzin alırken açmış olmalıyım ki eve vardığımda Nokia E61i marka kılıflı cep telefonumun ve KGS kartımın düşmüş olduğunu gördüm. Büyük bir ihtimal yolda parçalanmıştır telefonum ama yine de yolda görürseniz beni arayın
Alınacak ders: Montun, pantolonun ceplerine dikkat edin
Herkese keyifli sürüşler aman ceplere dikkat