Bir Soruda ßenden

Merhaba
Abilerim,Ablalarım ve Kardeşlerim

Abilerim (abilerim diyorum çünkü soracagım soruların cevabını onlar verebılır dıye dusunuyorum)sımdı benım bılındık uzere Yamaha RXKiNG'im vardı.Bizim karşı gecekonduda oturan cok zevkdıgım bı kardesım var yenı okula baslıycak.Ama maddi sıkıntıdan dolayı ailesi esya falan alamadılar,benımde ıcım burkuldu motorumu arkadasımın Rx115 takas yaptım ustunede 300 ytl aldım paranın %80 kardeşim saydıgım cocuga harcadım,Önluk flan ıhtıyaclarını karsıladım sımdı elımde cıplak bı Rx115 var benım sorum şu;

Şimdi ben bu motora H'lı far takmak ıstıyorum.Acaba hangı H Kaç kelvin takılabılır bu motora onu merak ettım,taktırcamda abılerımden ogreneyım dedım.

Ne zamandır sıteye gırmıyodum,calısıyodum.Ama artık okul basladı cogunlukla burdada olucam sıtemı cok ozlemısım.:rendeer:

Hepinize Sevgiler Saygılar:bounce:

yapılan iyilik anlatılmazsa makbüldür.
yaptıgın ii birşey kutlarım ama reklama ne gerek var kardeşim
hadi yaptıgın iyiligi tamamla farın parasınıda ver o okula giden kardeşimize

benım burada anlatmak ıstedıgım yanı onceden bu soruların benzerlerını kıng ıcın sormustum o olayıda anlatmamım nedenı artık dıger motorum olmadı soruma cvb veren olursada cok sewınırım

inşallah abi ama bazıları mesaj sayım cok gozuksun dıe haklısın gulucuk mulucuk bıse yazıolar adam gıbı cvb veren yok

yapılan iyilik anlatılmazsa makbüldür.
yaptıgın ii birşey kutlarım ama reklama ne gerek var kardeşim
hadi yaptıgın iyiligi tamamla farın parasınıda ver o okula giden kardeşimize

aynen katılıyorum direk konuya girseydin daha hoş olurdu reklamlar bozar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar