Motor almaya gidicem nelere bakmalıyım?

üzerine binersin motosikletin debriyaja basarsın sonra marşa basarsın motor çalışırsa vitesi 1 e takarsın yavaş yavaş kaldırırsın motorusonra 1. viteste köklersin gazı redlineı geçersin

1. viteste yapacan ama en yüksek devirde 10 dakika git gazı hiç mi hiç kısma blomp diye ses gelmezse al o motoru ciğeri saaalamdır o motorun:p:p

Hocam senin gibi MT kurdunun bu soruyu sormasına şaşırdım:silent:!
Şu başlık işine yarıyacaktır: http://www.motosiklet.net/forum/puf-noktalari/8932-kullanilmis-motosiklet-almanin-ipuclari-2-a.html :cat:

abi bunların hepsini zamanında okudum fakat benım yardım istememin amacı bu motoru kullanıp bilen bu motorun kurdu olmus yada bi kaç bilgisi olupta paylaşmak issteyen arkadaşlarımdan yardım edinmek içindi.tşkler link için 3. veya 4. olacak sanırım gene okurum :)

abi bunların hepsini zamanında okudum fakat benım yardım istememin amacı bu motoru kullanıp bilen bu motorun kurdu olmus yada bi kaç bilgisi olupta paylaşmak issteyen arkadaşlarımdan yardım edinmek içindi.tşkler link için 3. veya 4. olacak sanırım gene okurum :)

Yanlış anlaşılma oldu,kusura bakma.Sırf bu motor için soruyosan Benim duyduğum,devir kesici olmaması sebebiyle krank'ının kullanıcısının vicdanına kaldığını biliyorum.

Yanlış anlaşılma oldu,kusura bakma.Sırf bu motor için soruyosan Benim duyduğum,devir kesici olmaması sebebiyle krank'ının kullanıcısının vicdanına kaldığını biliyorum.

evet öyle bir sorun var redline da uzun sure kullanımda yağlama yapamıyor ısınıncada kırılıyor krank. ama redlineya sokmuyacagımız ıcın ondan yana bı sorunumuz yok insallah.

sadece bana suan ıcın bu motoru alırken bakmam gereken seyler neler o konuda yardımcı olacak varsa sevinicem bide kusadasında güzel bir usta

Subap seslerini dinle şıkırtı geliyorsa vazgeçebilirsin
Yada motor çalışırken boştayken arada gaz ver devir iniş çıkışlarını kontrol et
Gaz yemesi ani olmalı aynı şekilde aniden devir düşmeli :)

Abiiiiiiiiii:):)

Bu hyolar'ın cok calıntı ilanı var sahibindende:):)

Calıntı degilse al :D gerisini hallederiz::queen:

Subap seslerini dinle şıkırtı geliyorsa vazgeçebilirsin
Yada motor çalışırken boştayken arada gaz ver devir iniş çıkışlarını kontrol et
Gaz yemesi ani olmalı aynı şekilde aniden devir düşmeli :)

ah yavrum nerelerdesin sen yaa =)
süper bilgiler devamı nerde ? hadi :p

ozancım çalıntı alacak kadarda salak değiliz şase ve ruhsat bilgileri ilk iş bakmak zaten ;)

:::deliir::
VaScO:rendeer:
:):)

Krank mili cok problem yaratıyormus..

Mumkunse tanıdık bir motorcuya goster almadan:)

Son düzenleme:
sen en iyisi bin üstüne gazı kökle düşmüyosan al düşüyosan ruhsatı zaten üstüne almamışsın kaç ordan:mrgreen:

:::deliir::
VaScO:rendeer:
:):)

Krank mili cok problem yaratıyormus..

Mumkunse tanıdık bir motorcuya goster almadan:)

yaratmadan bilemezsin artık onu sadece extreamın dedıgı gibi subaplardan zorlanıp zorlanmadıgına bakıcaz makinanın

sen en iyisi bin üstüne gazı kökle düşmüyosan al düşüyosan ruhsatı zaten üstüne almamışsın kaç ordan:mrgreen:

adam gibi bişi yazsan şaşarım gel lan senle beraber gidelim almaya

Son düzenleme:
hocam cvp verecek kimse yok en iyisini ben söliyem yoldan gecen bir koreliyi durdur motoru test ettir anca sorun böyle çözülür yoksa çok zor en güzeli bir koreli.:p

perşembe kısmetse kuşadasına gt250r motosiklet bakmaya gidiyorum. 2008 model 3000 km simsiyah bi alet.

şimdi nelere dikkat etmeliyim bakmam gereken yerler neler motorda?

+ olarak servis yok kuşadasında, kuşadasında yaşayan arkadaslarımız varmı yada kuşadasında iyi bir motorcu bilen tanıyan numarası olan varmı?

aslında jeynajeyna nickli sitemize üye bir arkadasımız var ama onlıne degıl sureklı goremıyorum kusadasında kuyumcu dukkanını bılıyorum onu bulursam yardımcı olur sanırım ama genede size danışmak istedim :cat:

Valla ben surucu olarak 4-5 tane motorcu tanıyorum hepsınde yıllardır ıyı makınalar var az bıraz anlayabılırler musaıt olan varsa senden once baksın yada ıyı tanıgıı usta varsa goturur baktırırsınız..Sımdı bısıde dıyemem bılmıyorum musaıt olanı varmı..Ben gene bır ararım..Motor nerde ? Tamam ilgili ilanı sahıbındende buldum sanırım yanlıs degılse 35 Plaka..

Son düzenleme:
adam satmaktan vazgecmıs daha dogrusu sımdı 6,500e veremem bana 7,000 lazım dıyo :) bende bekle 1 sene satarsın dedım :D

adam satmaktan vazgecmıs daha dogrusu sımdı 6,500e veremem bana 7,000 lazım dıyo :) bende bekle 1 sene satarsın dedım :D

hyonun 0 fiyat satışı bile düştü eskiden nerdeyse 9du şimdi 8e alıyorsun nerdeyse sıkı bi pazarlıkla o fiyata bile alınabilir elbette...

7 milyara rüyalarında satar o bol bol kazanır 14 'ede satar 20yede satar :cat::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lem kavanoz erhan senin neyine gt250r alet nalet boşwer biz sana emin ,,cem,,kerem 3 ümüz para biriktirek mobilet alak gerçi o bile çok sana..:mrgreen:

erhan 15000km altında güzel bir cbf 250 al bence,canın sıkılmasın hiç hyo falan riske girme derim kafan rahat olsun derim illede şekil önemli diyorsan sen bilirsin yok beygiri daha fazla daha güçlü falan yalan onlar ole ahım şahım hissettirecek derecede bir güç farkı da yok sen cbf 250 incele biraz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar